Nişan koşun koşunnn esmerin nişan bohcasına=)=)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

bende hıc ıstemedım bohca ısını bosuna masraf yapılıyo gereksız ama bı adetttır gıdıyoo alısverıse bıde sozlunle gıtsen tamam amennada hıde anneler halalar felan gelınce ıs ıyıce karsııyoo bısede dıymesın zor yaa

hepsi çok güzelllll sandıklarına bayıldım valla güle güle kullan canım allah ağzınıızn tadını bozmasın

amın canım cumlemızınn cok saoll gusel dıleklerın ıcın

çok güsel tatlım Allah güle güle kullanmayı asip etsin:):) bu arada terliklerimiz aynı medelmiş
saol canımm sansa bak ole terlık pek kullanmam ama beyendıler aldık bısde:)

hepsi çok güzel
iyi günlerde kullanırsın inşAllah

amınnnn:):) teskur ederımm

oyyy siz baya kalabalıkmışsınız ben sadece kayınvalidemle gittim akşamları beyfendi yanımıza 1 saat uğrayıp dır dırr yaptı sadece :) :bbo:

oyyy siz baya kalabalıkmışsınız ben sadece kayınvalidemle gittim akşamları beyfendi yanımıza 1 saat uğrayıp dır dırr yaptı sadece :) :bbo:

ewt canım nıs baya kalabalıktı ne cektıgımı ben bılıorumm sonra sozlumle bı ton tatısma kıyamet koptu walla bunların hıc bırıne bırbırımızı kırmaya degmezdı bıde dırdırından kurtulamıyosun beyfendınınmafoldumben

çok güzelmiş hepsi ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasp eder inşallah

hepsi çok güzelmiş canım özellikle sandıklarına bayıldım opuyorumnanaktan güle güle iyi günlerde kullanırsın inş canım allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

benimkide daha gelmediiiii gelsin bende koyucam resim nişan bohcalarımı

beklıyoruz canım geldı ekle de bısde gorelım merak ettım sımdı=)

çok güzelmiş hepsi ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasp eder inşallah

teskur ederım canımm amın canımm
hayırlı olsun cnm çok güzeller aynı tarak takımlarımızda aynı sadece rengi pembe benimkide..:)

saol hayatımm bende yesıl takıntısı vardır oyusde bunları aldım=)

hepsi çok güzelmiş canım özellikle sandıklarına bayıldım opuyorumnanaktan güle güle iyi günlerde kullanırsın inş canım allah tamamına erdirsin :Saruboceq:

ayy canımm benımm cok tesekur ederımmm hayatımmmhihoyyyt

öncelikle hayirli ugurlu olsun tatlim, rabbim huzurlu, mutlu, saglikli günlerde kullanmayi nasip etsin...masalllah hepside cok güzel özelikle aynaligina bayildigim...

darisi basima diyecegim ama bu gidisle cok zor cok uzak...

çok güzel iyi günlerde kullanmanı dilerim

saoll canım teskur ederımm

öncelikle hayirli ugurlu olsun tatlim, rabbim huzurlu, mutlu, saglikli günlerde kullanmayi nasip etsin...masalllah hepside cok güzel özelikle aynaligina bayildigim...

darisi basima diyecegim ama bu gidisle cok zor cok uzak...

saoll canım benım rabbımm tumm bekar kızlara ınsallah...darısı senın basına canımm bende aynalıgımı bayılarak aldımm cok hosuma gıttı...:sm_cool:hihoyyyt

hepsi çok güzel darısı benim başımaaa artıkk

umarım benım bohçamdada bu kadar güzel şeyler olurr

aa niye demode olsun canım çok hoş bence hem nostaljik bir hava katar yataak odasına bana da alındı fuzuli ama süs ennihayetinde bu arada biri elbise fırçası o işe yarar aynada işe yarar ama diğer fırça ne için saç fırçasımı onu annlayamamıştım birde sende kutu gibi birşeyde var o nedir acaba:uhm:

Hepsi çok güzel. Güle güle iyi günlerde kullan inşallah...
amın canım teskur ederım

hepsi çok güzel darısı benim başımaaa artıkk

ınsallah canımm senınde bole tatlı telasların olur:)
umarım benım bohçamdada bu kadar güzel şeyler olurr

Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ..
Mutluluklar

amınnn canımm teskur ederımmm

saol tatlım o yuvarlık gıbı olanı dıyosan ıcıne bıseler koymak ıcın galıba kapada var cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…