Hepsini güle güle kullan canım
seni çok iyi anlayabiliyorum bende nişan alışwerişi ile uğraşıyorum
ben aslında bu bohça olayını pek sevmediğim için sürekli istemem gerek yok diip durdum
mesela terlik alıncak ben o tarz terliklerden hiç hoşlanmam ama saolsunlar her beğndiğimide aldıkları için bende terliği onun beğendiği modeli aldım :)
hepsi çok güzelllll sandıklarına bayıldım valla güle güle kullan canım allah ağzınıızn tadını bozmasın
saol canımm sansa bak ole terlık pek kullanmam ama beyendıler aldık bısde:)çok güsel tatlım Allah güle güle kullanmayı asip etsin:):) bu arada terliklerimiz aynı medelmiş
hepsi çok güzel
iyi günlerde kullanırsın inşAllah
bende hıc ıstemedım bohca ısını bosuna masraf yapılıyo gereksız ama bı adetttır gıdıyoo alısverıse bıde sozlunle gıtsen tamam amennada hıde anneler halalar felan gelınce ıs ıyıce karsııyoo bısede dıymesın zor yaa
oyyy siz baya kalabalıkmışsınız ben sadece kayınvalidemle gittim akşamları beyfendi yanımıza 1 saat uğrayıp dır dırr yaptı sadece :) :bbo:
benimkide daha gelmediiiii gelsin bende koyucam resim nişan bohcalarımı
çok güzelmiş hepsi ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasp eder inşallah
hayırlı olsun cnm çok güzeller aynı tarak takımlarımızda aynı sadece rengi pembe benimkide..:)
hepsi çok güzelmiş canım özellikle sandıklarına bayıldım opuyorumnanaktan güle güle iyi günlerde kullanırsın inş canım allah tamamına erdirsin :Saruboceq:
çok güzel iyi günlerde kullanmanı dilerim
öncelikle hayirli ugurlu olsun tatlim, rabbim huzurlu, mutlu, saglikli günlerde kullanmayi nasip etsin...masalllah hepside cok güzel özelikle aynaligina bayildigim...
darisi basima diyecegim ama bu gidisle cok zor cok uzak...
canım herşey güzel iyi hoşta; 2 şeye takıldım ben sırnaşık şey o ayna takımı artık demode olmadı mı ? Kullanacak mısın onu ? bana boşuna yer işgali ve fuzuli masraf geliyor..:umursamaz: aynı şekilde sivri burun ayakkabılarda artık geçti..
Çok güzel günlerde kullan inş..
amın canım teskur ederımHepsi çok güzel. Güle güle iyi günlerde kullan inşallah...
hepsi çok güzel darısı benim başımaaa artıkk
ınsallah canımm senınde bole tatlı telasların olur:)
umarım benım bohçamdada bu kadar güzel şeyler olurr
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin ..
Mutluluklar
aa niye demode olsun canım çok hoş bence hem nostaljik bir hava katar yataak odasına bana da alındı fuzuli ama süs ennihayetinde bu arada biri elbise fırçası o işe yarar aynada işe yarar ama diğer fırça ne için saç fırçasımı onu annlayamamıştım birde sende kutu gibi birşeyde var o nedir acaba:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?