Nişan koşun koşunnn esmerin nişan bohcasına=)=)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

esmer8590

04.07.2010 nişan günü=)=)
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2009
162
0
96
İstanbul
merhaba arkadaş benım nısan bohcamm cumartesı geldı ama anca bugun yukleme fırsatı bulabıldımm erkek tarafa okadar gusel getırkı bohcalarımı sokaktakı butun ınsalar bısımkılerın peslerıne takılmıslar tam bı dugun havasında korna cala cala getırdıler şükürler olsun hersey cok gusel oldu sabahtan baya bı aksılık olmustu ama sonu gusel bıttıı:):):sm_cool:hihoyyyt

(ben bitti demeden yorum yapmassanız sevınırım arkalar)

NİŞAN SANDIĞIMM

MAKYAJ KUTUMM

ÜSTEN GÖRÜNÜŞÜ GÖRUMCEM KURDELEDEN GUL YAPMIS USTUNE YAPISTIRMIS COK HOS DURUYODU

AYNALIGIM

NıŞANLIGIMM RENGI DEGISMISTI TEKRAR EKLEMEK ISTEMEDIMM NASIL SıZCE PEK BELLI OLMUYO AMA

NıŞAN AYAKKABIMM VE CANTAM

TERLIGIMM

THE END=)=

Son düzenleme:
güle güle kullan ama bişi merak ettim o elbise ve ayakkabıları ve kozmetik ürünlerini sana mı seçtirdiler yani yoksa ben çok sinir olurum çünkü kafaya göre getirmiyolardır heralde:uhm:

hepsi birbirinden güzel mutlu günlerde kullan işallh canm opuyorumnanaktan
teskur ederım tatlımm

canım çok güzelmiş hepsi ALLAH güzel günlerde kullanmayı nasp eder inşallah =) darısı başmaa =)

amın canım darısı senın basına ınsallah senınde bole gusel mutlu huzurlu olabılcen bırı cıkar karsına:):)

güle güle kullan ama bişi merak ettim o elbise ve ayakkabıları ve kozmetik ürünlerini sana mı seçtirdiler yani yoksa ben çok sinir olurum çünkü kafaya göre getirmiyolardır heralde:uhm:

teskur ederım canımm kozmetık urunlerını nısan ayakabım ve telıgımı ben sectımm ama en son dakı ayakabıyı ben secmedımm onu halam sectı bıseye burnunu sokmasa olmaz yanı :2:

hepsi cok güzel güle güle kullan cnm :)
saol canım

hepsi çok güzel
güzel günlerde kullan canım

saol canım

tek kelimeyle mükemmel :lepi:
teskur ederım

çok güzelmiş, güzel günlerde giyin inşallah
teskur ederım

iyi günlerde kullan canım
saol tatlımm

butun arkadaslarım gusel dıleklerınız ıcın cok cok teskur ederımmmm :enbuyukkk:

Son düzenleme:
canım herşey güzel iyi hoşta; 2 şeye takıldım ben sırnaşık şey o ayna takımı artık demode olmadı mı ? Kullanacak mısın onu ? bana boşuna yer işgali ve fuzuli masraf geliyor..:umursamaz: aynı şekilde sivri burun ayakkabılarda artık geçti..
Çok güzel günlerde kullan inş..

ılk baska tesekur ederım gusel dılklerın ıcın 1-demode olabılır zevkler ve renkler hıc bı zaman tartısılmaz benım hosuma gıttı aldımm 2- sıvrı burun ayakkabılar gecmıs olabılır onu ben almadım hedıye geldı oyusden cektım koydumm lmaz:

Hepsini güle güle kullan canım
seni çok iyi anlayabiliyorum bende nişan alışwerişi ile uğraşıyorum
ben aslında bu bohça olayını pek sevmediğim için sürekli istemem gerek yok diip durdum
mesela terlik alıncak ben o tarz terliklerden hiç hoşlanmam ama saolsunlar her beğndiğimide aldıkları için bende terliği onun beğendiği modeli aldım :)

hepsi çok güzelllll sandıklarına bayıldım valla güle güle kullan canım allah ağzınıızn tadını bozmasın

çok güsel tatlım Allah güle güle kullanmayı asip etsin:):) bu arada terliklerimiz aynı medelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…