Koşun kızlar pamuk gibi ayaklar için krem önerisi

evet bu ürün gerçekten iyi bir ürün, işe yarıyor kızlar.
ama bir de podoloji uygulaması yaptırmanızı öneriyorum, avrupada uzun yıllardır medikal olarak uygulanıyor. bizde yeni yeni başladı podoloji.

vazelinin içine bebe asprini kırıp karıştırın. Bu oluşan kremi her gece sürün. 4 5 gün sonra etkisini göreceksiniz. Bir de 2 günde bir ayaklarını ılık su da bekletip kremleyin. Aylardır yapıyorum ayaklarım yumuşacık :)

geceleri yatmadan önce ayaklarını yıkayıp bolca valzelin sür ve çorap giyip yat.1 hafta bu şekilde yaparsan ayaklar yumuşacık ve bebeksi bir pembelikte oluyor, aynısı eller içinde uygulanabilir.
mükemmel bir yöntemdir bu, ev arkadaşımdan öğrenmiştim ben de yıllar önce. Pamuk gbi yapar ayaklarınızı.

Vazelin ve yünlü bir çorap benimde favorim.. Birde kil ve gül suyu ile yaptığım bir kür var.. Oda gerçekten ayakları yumuşacık yapıyor..

Bebe aspirini mi? Baska bir baslikta sadece aspirin yazmislar bende beyaz olanindan alip yaptim... dun gece uyguladim ve bekledigim gibi sonuc alamadim. Acaba bebe aspirini olmadigi icin mi boyle oldu? :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynisini gecen gece bend yaptim sabah uyandığımda çok gdüzel bir sonuç bekliyordum ama dahada kötü oldu ayaklarım dahada pütür oldu. Acaba yanliş aspırin mi kullandk gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…