Arkadaşlar ben bir senedir evliyim Eylül ayında evlendim evlendiği ilk zamanlardan beri bebek istiyordum fakat eşim erken olduğunu düşündüğü için korunma kararı aldık ve aralık ayına kadar farklı yöntemlerle korunduk Aralık ayında ise doğum kontrol hapına başladım beş ay kullandım yani nisan ayında eşinle konuşup ben ilacı bırakmak istediğimi söyledim o da onayladı bebek fikri aklımdan çıkmıştı zaten her neyse Nisan ayında bıraktım ertesi ay bebek düşündük eşimle beraber ortak bir karar ile mayıs ve haziranda ben gebelik testleri yaptım negatif çıktı 21 Haziran da reglm başladı. Haziran da regl biter bitmez labquik ovülasyon testi aldım ve reglmin 11. günü yumurtlama testi yaptım idrar ile negatifti ama ilişki oldu elimde sadece iki test olduğu için ikincisini iki üç gün sonra yapmak istedim 14 ünde tekrar test yaptım ikinci çizgi çok koyu çıktı yani pozitifti pozitif çıktığı için yine ilişki oldu ertesi gün de ilişki oldu ve ben 18 temmuzda hamile olduğumu öğrendim tam 4 haftalık hamileymişim yani ovülasyon testinin pozitif çıktığı gün veya önceki ya da sonraki günlerden birinde gebe kaldım ve şuan 10+6 haftalık hamileyim arkadaşlar bu süreçte stres yapmamaya ve bebek odaklı düşünmemeye çok çalıştım hep kadınlar klübünden böyle öneriler okuyordum psikoloji çok önemli bu süreçte inşallah bekleyen herkesin bebeği güzel haberlerle gelir hamilelik haberini alırsınız inşallah.