Koşu yada yürüyüş ayakkabısı tavsiyesi

svgblgl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2015
23
11
36
Arkadaşlar merhaba.doğum sonrası kilolarımı vermek için 1 aydır hergün 1saat tempolu yürüyüş yapıyorum.günlük spor ayakkabısı ile yapıyorum ve ayaklarım baya ağrıyor.ayaklarım taraklı ve neredeyse düztaban ve de 40 numara.onun için rahat tabanlı esnek bi ayakkabı almak istiyorum.tecrübeli arkadaşlar siz hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz şimdiden telekkürler :)

Skechers- memory foam ayakkabı modellerine bakabilirsin canım.

Arkadaşlar merhaba.doğum sonrası kilolarımı vermek için 1 aydır hergün 1saat tempolu yürüyüş yapıyorum.günlük spor ayakkabısı ile yapıyorum ve ayaklarım baya ağrıyor.ayaklarım taraklı ve neredeyse düztaban ve de 40 numara.onun için rahat tabanlı esnek bi ayakkabı almak istiyorum.tecrübeli arkadaşlar siz hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz şimdiden telekkürler :)
Yaşadığınız şehirde decathlon var mı? Oraya bakmanızı öneririm. Fiyatlarda çok uygundur.

Yaşadığınız şehirde decathlon var mı? Oraya bakmanızı öneririm. Fiyatlarda çok uygundur.
Teşekkür ederim.Decathlonun ayakkabılarını denedim.evet çok uygun fiyatlı ve hafifler.ama tabanları sert geldi bana.tabanlıkla da denemedim.fiyattan ziyade rahat olması önemli benim için.

Eski bi konu ama yazmak istedim. Yürüyüş ayakkabısı aldıgımı sanıyordum. Görevli arkadaş öyle yönlendirdi.
Ama yürüyüş esnasında nedense hızlanamadım ve bileklerimle dizimin arasındaki kemiklerim öyle sızladı ki... bu acıyla yürüyüşü ihmal ettim. Şuan araştırdım aldıgım ayakkabı meğerse tenis ayakkabısıymış.
Kodunu vs girince direk öyle oldugu çıktı.
Koşu ayakkabısı ayrı, yürüyüş auakkabısı ayrıdır. Hatta egzersiz ayakkabılarıda ayrıdır. Bende böyle bi saflık yaptım işte :)
Bir daha ayakkabı alırken kodunu yazıp iyice araştırıp öyle alıcam.
Araştıranlar için bilgi olsun maksat. :)

X