Koşu bandında sıkılyorum! vs dertler

pufy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
276
0
Kızlar simdiye kadar 73 kilodan 66 kiloya kadar düştüm ve 7 kilo daha vermem gerek.Ama sadece cok hareket ederek verebildim.60'a kadar inmem gerek ve bundan sonra ki yolculuguma sporuda katmak istiyorum.Evde koşu bandı var ve resmen yerinde yatıyo.Yürüsem acayip sıkılıyorum.Sabahları dısarıda aksamlarıda yürüyüüs bandında yürümek istiyorum ne yapmam gerek? Ha bide bacaklarım ne iyi fakat o göbek ve can simitlerim yok mu? Bunlara önerileriniz var mı arkadaslar?Lütfen yardımlarınızı bekliyorum...

Merhaba,ben de yürüyüş yapıyorum.Dışarıda tempolu ve rahat yürüyemiyorum bu yüzden evde yürüyüş bandını tercih ediyorum.Ben de zaman zaman sıkılyorum yürürken,bazı günler yapmak istemiyorum ve kaytarmaya çalışıyorum,hatta kısa zaman önce bu konuda buradan yardım ve fikir de istedim.Yürümenin bana ve vücuduma olan olumlu etkilerini düşünerek odaklanmaya çalışıyorum.Bunun dışında yürürken kitap okuyorum,zaman zaman da televizyonu yürüyüş bandımdan görebileceğim bir yere koyuyorum,zaman öyle daha çabuk geçiyor.Bazen de seveceğim hareketli bir müzik kanalı açıyorum ve ben yürürken bir yandan kulağım müzikte oluyor hem de hareketli müzikle tempom artıyor,öyle de zaman geçiyor.

Ah bilmem mi bende bir ara hareket olsun diye yürürdüm ve acayip sıkılırdım bu yüzden bıraktım yürümeyi koşu bandınıda kuzene verdim işe yarasın ama dimi :KK61: gerçi sevdiğimiz müzikleri dinleyerek konsantre olabiliriz daha eglenceli olur belki denemek lazım :KK34:

bende spor yaparken çook sıkılıorum yaa en iyisi her yere yürüyerek gidin evde yapsam çok sıkılırım spor salonunda zaten çok sıkılıyorum ama dışarda yürürken öyle sıkıntı olmuyo zaten bi yere varmaya çalışıon falan sıkıntı olmaz

X