Koşu bandı ve egzersiz günlüğüm

duducum

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
14
7
30
Merhabalar. Geçen yaza kadar sporla iç içe bi insandım fitness pilates aerobik hepsini severek yapıyodum ve karşılığını da almıştım. Sonra işlerimin yoğunluğu sebebiyle önce spor salonunu bırakmakla sonra da battı balık mantığıyla bütüüün kış güzelce yedim poğaçaları börekleri keklerii ve en dayanılmaz tatlıları bahaneler uydura uydura lüplettim. Sonuç tabiki hüsran boyum 160 ve kilom tamı tamına 67. Buna bi dur demek lazım artık giydiğim hiç bir şeyden memnun olamıyorum kendimi güzel hissetmiyorum hiç bir şekilde ☹️
Evimizde koşu bandı var ve öyle bir kenarda duruyo ben de bir karar aldım ve artık koşu bandımız da ben de yatmıyoruz 👏🏻👏🏻 Her gün ne kadar kaç hızda yürüdüğümü buraya not alıcam bana katılmak isteyen olursa sevinirim birbirimizi motive ederiz.

22.06.19
Süre: 60 dk
Mesafe: 5 km
Hız : Ortalama 5 km/sa
Kalori : 342 cal

Sadece salı günleri tartılıcam. Akşam 6 dan sonra bir şey yemeyi düşünmüyorum ve akşam yemeklerini de hafif geçicem. Çok acıkırsam yoğurt falan yerim artık :KK49:

24.06.2019
Süre:60 dk
Mesafe : 5.5 km
Hız: Ortalama 5.5 km
Kalori: 362 cal

Dün pazar günü olduğu için sevdiğim beyleydim yürüyemedim 🙈
Her gün 500 m artırmak istiyorum yürüdüğüm mesafeyi. İnşallah şüşko bi gelin olmam Allahım sen bana irade ver amin 🙏

25.06.2019
Süre : 67 dk
Mesafe: 6 km
Hız: 5,5 - 6
Kalori: 394 cal

Bugün salı olduğu için sabah aç karnına tartıldım 65,5 kiloyum bakalım haftaya salıya kadar ne kadar olucam 💁‍♀️ İrade olduktan sonra yapılmıcak bişey değil sıkılıyo muyum evet ama değicek inşallah 🙏 Bir de ben aşşşşşırı terliyorum hani tshirtüm sırılsıklam oluyo umarım güzel bişeydir bu.

27.06.2019
Süre:73 dk
Mesafe: 6.5 km
Hız: sabit bi hızım yoktu koştuğum da oldu yavaş yürüdüğümde o yüzden 4-8 diyebilirim.
Kalori:464 cal

Dün yürüyemedim canım hiç istemedi valla zorlamadım da kendimi. Yarın pilatese başlamayı planlıyorum inşallah hayata geçirebilirim bunu 👏🏻

X