Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar. Geçen yaza kadar sporla iç içe bi insandım fitness pilates aerobik hepsini severek yapıyodum ve karşılığını da almıştım. Sonra işlerimin yoğunluğu sebebiyle önce spor salonunu bırakmakla sonra da battı balık mantığıyla bütüüün kış güzelce yedim poğaçaları börekleri keklerii ve en dayanılmaz tatlıları bahaneler uydura uydura lüplettim. Sonuç tabiki hüsran boyum 160 ve kilom tamı tamına 67. Buna bi dur demek lazım artık giydiğim hiç bir şeyden memnun olamıyorum kendimi güzel hissetmiyorum hiç bir şekilde Evimizde koşu bandı var ve öyle bir kenarda duruyo ben de bir karar aldım ve artık koşu bandımız da ben de yatmıyoruz Her gün ne kadar kaç hızda yürüdüğümü buraya not alıcam bana katılmak isteyen olursa sevinirim birbirimizi motive ederiz.
22.06.19 Süre: 60 dk Mesafe: 5 km Hız : Ortalama 5 km/sa Kalori : 342 cal
Sadece salı günleri tartılıcam. Akşam 6 dan sonra bir şey yemeyi düşünmüyorum ve akşam yemeklerini de hafif geçicem. Çok acıkırsam yoğurt falan yerim artık
24.06.2019 Süre:60 dk Mesafe : 5.5 km Hız: Ortalama 5.5 km Kalori: 362 cal
Dün pazar günü olduğu için sevdiğim beyleydim yürüyemedim Her gün 500 m artırmak istiyorum yürüdüğüm mesafeyi. İnşallah şüşko bi gelin olmam Allahım sen bana irade ver amin
25.06.2019 Süre : 67 dk Mesafe: 6 km Hız: 5,5 - 6 Kalori: 394 cal
Bugün salı olduğu için sabah aç karnına tartıldım 65,5 kiloyum bakalım haftaya salıya kadar ne kadar olucam İrade olduktan sonra yapılmıcak bişey değil sıkılıyo muyum evet ama değicek inşallah Bir de ben aşşşşşırı terliyorum hani tshirtüm sırılsıklam oluyo umarım güzel bişeydir bu.