kosu bandi satiyorum

butuha

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mart 2008
72
96
Kizlar kullanmadigim ve evde yerjapladigi icin kosu bandini satiyorum. 700 800 tl civarinda birseyy. 350 tlye satmak istiyorum.istanbul avcilarrda

Fotoğrafını ekleyebilir misiniz?
Modeline vs bakalim

Evlendikten sonra ben de istiyorum eve ama o zamana kadar satilmazsa tabi :)
Amator ama ev icin uygun, begendim.

Evlendikten sonra ben de istiyorum eve ama o zamana kadar satilmazsa tabi :)
Amator ama ev icin uygun, begendim.
Valla dogrusunu soylemek gerekirse cok sıkıcı oluyo evde. Bende heveslendim aldim ama bana gore degil patliyorum resmen. birde her temizlikde tozunu al fenalik geldi... kismet bakalim kime gidecekk

Valla dogrusunu soylemek gerekirse cok sıkıcı oluyo evde. Bende heveslendim aldim ama bana gore degil patliyorum resmen. birde her temizlikde tozunu al fenalik geldi... kismet bakalim kime gidecekk

Hadi ya. Ben de evlenince kilo almamak icin en azindan gunde bir saat yürüyüş yaparim falan diye düşünüyordum. Sıkıntı olacağını pek dusunmedim.
Bakalim evlenince satilmazsa gelirim bu konuya tekrar :)

aynen ole valla sıkılmayayim diye yeni tv bile aldik ama ise yaramadi. Tabi herkesde bole oluyomu bilmiyorum.. bu arada sanada mutluluklar diliyorum.

Merhaba ben istanbul pendikteyim kargo verilirmi acaba ne kadar tutar benm gelip alma olasiligim yok ne yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…