Koşu bandı mesafesi km ile mi yoksa mil ile mi olur?

aniss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
218
1
iyi günler. ben yeni koşu bandı aldım ve 20 dakika 5/5,5 hızda yürüyüş yapıyorum. mesafe olarak 1.50 gösteriyo yürüyüşümün sonunda ama 20 dakikalık bi yürüyüş sonunda daha uzun mesafe yürümüş olmam gerekiyo. dışarda 20 dakika yürüsem bu hızda şehrin bi ucundan diğer ucuna giderim. acaba mesafe göstergesi mil ile mi oluyo ki?:44: yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler

aynısını geçen ben de düşünüp araştırdım, kullanma kılavuzunda yada internette yazar özellikleri, maksimum hız kaç görünüyor oradan anlayabilirsin. mesela benimki maksimum 12 km/saat

cevaplar için teşekkürler
benimki nin özelliklerinde de 12km/saat yazıyo ama 10 adım felan attıktan sonra mesafe sayacı yükseliyo. 1 metreye kaç adım girerki yani en azından 10 değildir heralde:44::KK1:

5 - 5.5 hız düşük, yürüyüşe ilk 2-3 dakika öyle başlayıp 6.5 u zorlamaya çalış

üstelik 20 dakika 5-5.5 hız anca 1.5 kilometre olur.

ve sadece 20 dakika yapıyorsan çok az, yani koşudan sonra hızlı cardio hareketlerine başlamıyorsan eğer yeterli değil
20 dakikada anca vücut hazırlanıyor ve 20 dakikadan sonra kilo yakmaya başlıyorsun. en azından 30 dakika yaparsan 10 dakika yağ yakımı olsun.

mil değil km :KK66:

5 - 5.5 hız düşük, yürüyüşe ilk 2-3 dakika öyle başlayıp 6.5 u zorlamaya çalış

üstelik 20 dakika 5-5.5 hız anca 1.5 kilometre olur.

ve sadece 20 dakika yapıyorsan çok az, yani koşudan sonra hızlı cardio hareketlerine başlamıyorsan eğer yeterli değil
20 dakikada anca vücut hazırlanıyor ve 20 dakikadan sonra kilo yakmaya başlıyorsun. en azından 30 dakika yaparsan 10 dakika yağ yakımı olsun.

mil değil km :KK66:

yardımın ve bilgilerin için teşekkürler daha yeni başladım ya onun için 20 dakika yürüyorum çok yoruluyorum ama bildiğin gibi değil 6/6.5 hızı su an için zor nabzım çok yükseliyo ama yavaş yavaş arttırcam süremi ve hızımı tekrar teşekkür ederim :KK54:

yardımın ve bilgilerin için teşekkürler daha yeni başladım ya onun için 20 dakika yürüyorum çok yoruluyorum ama bildiğin gibi değil 6/6.5 hızı su an için zor nabzım çok yükseliyo ama yavaş yavaş arttırcam süremi ve hızımı tekrar teşekkür ederim :KK54:

rica ederim ne demek :KK66:

X