Koşu bandı, mekik, step, bisikletim var nasıl bir programla zayıflayabilirim

akillibidikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
1.425
11
koşu bandı, mekik, bisiklet,step im var nasıl bir programla zayıflayabilirim.....

25 yaşında 67 kiloyum.

6aylık ölü doğum yaptım 61 kiloyla hamile kaldım hamileliğim boyunca hiç kımıldamadan yatmak zorundaydım son bir ayında çok kilo aldım 74 kiloyla doğum yaptım ama bebeğim hayatta olmadıgı için bu kiloları görmek beni psikolojik oalrak mahvediyor hala kendimi hamile sanıyorum çünkü moralim çok bozuk bir ay oldu doğum yapalı 13 temmuzda doğum yaptım ne kadar çabuk kilolarımı verirsem o kadar çabuk toparlanır gibi hissediyorum bu konuda ne olur yardımcı olur zayıflamak için her türlü fikir öneri tavsiyelerinizi bekliyorum ne içeyim ne yiyeyim ne yapayayım ayrıca van da yaşıyorum van da önerebileceğiniz bi diyetisyen var mı
eminimki bir çok kişi spora başla diyecek evimde her türlü spor aleti var koşu bandı bisiklet step mekik aleti var doğum yapalı 58 gün oldu ve henüz lohusalık devam ediyor ve çok fazla kanamam oluyor zaten hamileleğim boyunca özellikle 5 ay boyunca hergün kananam olmuştu doğumda çok riskli olunca bünyem çok dermansız kaldı evde yürümek bile dağa çıkmak kadar zor oluyor birde kanamam artar diye korkuyorum keşke bende diğer hamileler gibi bir hamileleğim olsaydı onlar gibi doğum yapıp bebeğimi kucağıma alabilseydim şimdi küçük bir mezara bakmak yerine ona bakardım.....anlayacağınız moralim sıfırın altında bir milyon kendimi toparlamak istiyorum

evde koşu bandı, mekik, bisiklet,step i düzenli bir şekilde nasıl kullanabilirim ne kadar zaman kullanmalıyım malum okul sezonu başlıyor bende sabah grubu öğretmeniyim yaz saatinde 7.30 da kıış saatinde 6.30 ders satti başlıyor önerilerinizde bunlarında bir önceliği olabiir ama zayıflamam şart çünkü henüz seminer dönemi başlayalı bir hafta olmasına rağmen herkesin "hamilelik nasıl gidiyor bebek nasıl aaaaa karnın niye yok bebeğe ne oldu ................" bunun gibi karşılaştıgım birsürü soru moralimi bozuyor ama nerden bileceklerki benim canımın nasıl yandıgını onlar iyi niyetinden soruyor sanırım ne kadar bunalımda oldugumu anlatabilmiştirim belki kanman niye 58 gün sürmüş diye merak edenler olabilir ama defalarca doktora gitmeme rağmen herhangi bir nedeninın olmadıgını söylediler ve çok da önemsemediler açıkcası artık 60güne yaklaşınca bir ilaç verdiler birkaç güne kadar bu kanamayı keser dediler

şuan ki ölçülerim:
karın 80
göbek 100
basen 103
pantolonda 42-44 arası etekte 42 beden üst kıyafette L-XL beden giyorum(hamilelik sürecinde böyle giymeye başladım)

hedefim 57 kilo,
40beden etek-pantalon,
üst kıyafette M-L arası
karın 70
göbek 75-80
basen 90 arası olabilmesi için elimden geleni yapacağım

merhaba,

ne denir hiç bilmiyorum ama temiz bir sayfa çekip hayata başla derim. kilo konusunda önerim kardiyo bisikletin varsa 25 dakika, 120 nabızın üzerinde çalış... ilk yaptığında muhtemelen kalbin daha hızlı atacak kendin bisikletin ritmini ayarla, zor gelirse ritmi düşürüp 25 dakikayı doldur. 20 dakikadan sonra yağ yakımı başlıyor biliyorsun sabretmen lazım. sakın unutma mutlaka su içmelisin. bisikletin yanı başında koca bir bardak su olsun. sen 25 dakikalık programı tamamlasanda vucüt hareketine devam edecek yağları bir süre daha yakacak. pilatesi de öneririm çok etkilidir her gun hiç birsey yapamasan hundred hareketini yap. adı üstünde 100 e kadar çatı duruşu yaparak sayıyorsun. bunlar bile çok etkili olur. ama unutma moralinide yüksek tutumalısın ki hayatın daha güzel olsun.

1. koşu bandı

5.5 hız ile 5 dakika
5.8 hız ile 5 dakika
6.0 hız ile 20 dakika
6.5 hız ile 5 dakika
5.8 hız ile 3 dakika
5.5 hız ile 2 dakika

toplam 40 dakika
---------------------
2. bisiklet

1 ile 5 dakika
2 ile 5 dakika
3 ile 5 dakika
----------------------
3. mekik

30x3

90 adet üst karın kaslarına

30x2 sağ
30x2 sol karın kaslarına

30x2 alt karın kaslarına
--------------------------

stepi bilmiyorum, benim programım yukarıdaki gibi, spor salonuna gidiyorum hoca verdi bu programı

bunlara ek olarak 30 dakika cardio bir hareketim daha var, ama ilk koşu bandı en son mekik şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…