Kosu bandi kullananlar

beramm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
57
24
31
Arkadaslar mrb kosu bandi almayi dusunuyorum ama pek bi bilgim yok acikcasi biraz da ses olur mu diye korkuyorum fakat artik bu kilolardam kurtulmak istiyorum kosu bandi kullanip da zayiflayanlari ve onerilerini bekliyorumm.

Arkadaslar mrb kosu bandi almayi dusunuyorum ama pek bi bilgim yok acikcasi biraz da ses olur mu diye korkuyorum fakat artik bu kilolardam kurtulmak istiyorum kosu bandi kullanip da zayiflayanlari ve onerilerini bekliyorumm.

bikaç yıl önce kullandım, zayıfladım da ama beni çok yordu, bant ayağımın altında kayarken sürekli ona yetişmeye çalışmak bir süre sonra özellikle ayaklarımda çok yorgunluk yaptı, hatta hiçbir zaman koşamadım çünkü alt kata küt küt ayak sesleri çok gidiyo, 5-6 arası hızda yürüdüm (ki bunda bile ses gidiyo kaçış yok)

eğer daha almadıysan sana eliptik bisiklet tavisye ederim, her ikisinide kullanan biri olarak benim tercihim eliptikten yana, hem daha zevkli ve alt kata ses gitme diye bir derdin yok çok daha sessiz, almadan her ikisinide internetten iyice araştırmanı tavsiye ediyorum

tercihin hangisinden yana olursa her ikisi içinde şimdiden hayırlı olsun

Son düzenleme:
Cok tesekkur edeerim. Kararsiz kaldim aslinda tekrar dusunecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…