Koşu bandı konusunda yardım lütfen.

perolyay

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
17
2
kızlar merhaba

koşu bandı alıcam fakat kafam allak bullak oldu dynamic , voit , dunlop, fox,altis ne marka alsam şaşırdım bide koşu bandı alınca yanında 2-3 tane hediye kondsyon aleti yolluyorlar pazarlama tekniği gibi geldi bana tam kararsızlaştım..
kullananlrınız bana memnun olduğunuz marka ve cihazları yazabilirmi ?
şimdiden tşk

Ben 1,5 yıldır Domyos TC 790 model koşu bandını kullanıyorum. (Decathlon'dan almıştım, hala üretiliyor mu bilmiyorum ama yakınınızda bu mağazadan varsa, gidip bir bakmanızı tavsiye ederim. ) Bandı geniş ve sağlam bir malzemeden üretilmiş ki, benim için bu çok önemli. Ev için üretilen küçük ebatlı bantların bir çoğu hem dar, hem de kenarları kıvrılıp duran ince bir malzemeden üretiliyor. Bana pek sağlamlık hissi vermiyor. Bu model profesyonel koşu bantlarına yakın ölçülerde ama fiyatı onlara göre daha uygun. (1,400 tl gibi bir fiyata almıştım) Bir çok koşu bandında olan hazır programlar bunda da mevcut; yürüme, koşma, kilo verme, kardiyo yapma programları gibi. Seviye seviye arttırılabilen eğimlilik özelliği de mevcut. Kısaca çok memnunun, tavsiye ederim.

kızlar benim derdimde koşlu bandı aldıktan sonra zor gelirde yapamazsam hem verdiğim para gider hemde kendime güvenim azalır alan herkes hakkını veriyormu acaba

kızlar benim derdimde koşlu bandı aldıktan sonra zor gelirde yapamazsam hem verdiğim para gider hemde kendime güvenim azalır alan herkes hakkını veriyormu acaba

Yerinde olsam eliptik bisikleti tercih ederim kosu bandinda harcadgn kalorinin aynisini yarim suresnde yapiyosn daha hesapli ve etkili tavsye ederm

X