koşu bandı alacağım yardım eder misiniz?

manyatikarpuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
69
0
arkadaşlar dediğim gibi koşu bandı alacağım fakat karar veremedim voit mi dynamic mi 700-850 arası bişey istiyorum bana yardım etseniz bide bu koşu bandını aldığım zaman hergün düzenli olarak yürüyüp koşarsam bacaklarımda incelme olur mu bacaklarım çok kalın pantalon giyemiyorum kötü duruyor heryerimden gider büyük ihtimalle ama bacaklarım dediğim gibi çok kalın göle görünür bir şekilde incelme olur mu acep?:KK43:

o fiyatta dynamic güzel derim bende bugun siperişini verdim tam ürün hakkında bilgim yok ama voitler en az 1000 liradan başlayınca kesemi düşünmek adına dynamic dedim ve aldım umarım güzeldir.gelince detaylatı paylaşırım...

bnm koşu bandı geldi cnm dynamıc 240m masaj fonksyonlu koşu bandını aldım yarından itibaren düzenli kullanmaya başlayaccağım zaten sinir oldum buğün diyet gtti:KK43: büssürü şey yedim of ya ama neyse kaldığım yerden devam edicem kilolardan kurtulucma inş. snn bandın geldimi nasıl bi plan uygulamayı düşünüyorsun canım

bnm koşu bandı geldi cnm dynamıc 240m masaj fonksyonlu koşu bandını aldım yarından itibaren düzenli kullanmaya başlayaccağım zaten sinir oldum buğün diyet gtti:KK43: büssürü şey yedim of ya ama neyse kaldığım yerden devam edicem kilolardan kurtulucma inş. snn bandın geldimi nasıl bi plan uygulamayı düşünüyorsun canım

nasıl memnun kaldınmı önerebilirmisin bende almayı düşünüyorum yardımcı olurmusunuz..

evet canım çok memnunum tavsiye ederim hergün 1saat yürüyorum ter içinde klıyorum sıkılaşma var hissediyorum bir gün aksatsam kendimi kötü hissediyorum gerçekten spor yapmaak insanı çok iyi hissettiriyor dynamıcde çok iyi bir marka hepiburadadan aldık hiçbir problem yok canım öneririm

arkadaşlar dediğim gibi koşu bandı alacağım fakat karar veremedim voit mi dynamic mi 700-850 arası bişey istiyorum bana yardım etseniz bide bu koşu bandını aldığım zaman hergün düzenli olarak yürüyüp koşarsam bacaklarımda incelme olur mu bacaklarım çok kalın pantalon giyemiyorum kötü duruyor heryerimden gider büyük ihtimalle ama bacaklarım dediğim gibi çok kalın göle görünür bir şekilde incelme olur mu acep?:KK43:

yuruyuşu ısınma gbi duşun ve yuruyuşten sonra kalın bacaklrın için egzersiz uygularsın. bende onsuz zayıflamadım. bandı aldım rahat ettim şuan hamileyim bugun 35 dk yurudum. her yonden cok ii. kendimi enerjik hissediyorum. haftada 3 gun bile kilo vermene yeter. ilk hamlarsın sonra alışırsın. ama bianda yuklenme kendine.

aslında kuruluysa bugun başla bence yediklerinin bi bölumunu yememiş sayılır. :)) öle daha şimdiden yarına bırakırsan olmaz. hem denemiş olursun hızları bakarsın hem yurumuş olursun. yani ne yapsan kar misali

yuruyuşu ısınma gbi duşun ve yuruyuşten sonra kalın bacaklrın için egzersiz uygularsın. bende onsuz zayıflamadım. bandı aldım rahat ettim şuan hamileyim bugun 35 dk yurudum. her yonden cok ii. kendimi enerjik hissediyorum. haftada 3 gun bile kilo vermene yeter. ilk hamlarsın sonra alışırsın. ama bianda yuklenme kendine.

canım bant dediğin plates bandı dimi? ebru şallının 141.videosunumu uyguladın yoksa başka şeylerde uyguladın mı?

X