kosla vanish

Chefemine

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2007
1.087
1
358
47
arkadaşlar çoğu arkadaşında bildiği gibi ben dışarıya elişi yapıyorum.binbir emek neyse bir müşterime beyaz bir hırka ördüm sonra hırkayı el kiri falan olur diye yarım kapak kosla ve bir kova ılık su ile yıkadım kuruduktan sonra ara ara sararmaya başladı ve sonunda sandıkta kalmış gibi oldu gibi oldu.
Ben kosladan yine tereddüt etmedim ve nako firmasına hırkayı yolladım defalarca telefon açtım telfon faturalarım 100 ytl den aşağı gelmedi tam 3 ay ve sonunda firma bana bir yazı ve üç paket ip yolladı yıkama ve kurutmadan kaynaklıdır diye bu sefer koslayı aradım çünkü alize marka farklı bir iple ördüğüm patikte sararmıştı ve içerde kuruttum sonra koslada ipinizden ve güneşte kurutmanızdan dedi ama ben kosladan olduğuna artık eminim bu işin peşini bırakmıcam kargo gelir gelmez tüketici haklarına gidicem insanların gözlerini renkli reklamlarla boyayıp kandıramıcaklar :enbuyukkk:Kötü Kazen

Son düzenleme:
Allah şaştım kaldım vede gözüm korktuCADIARZU doğrusu bende kullanıyorum kosla vanish oxi yi şimdiye kadar öyle bişi olmadı.benneyaptımki

arkadaşlar çoğu arkadaşında bildiği gibi ben dışarıya elişi yapıyorum.binbir emek neyse bir müşterime beyaz bir hırka ördüm sonra hırkayı el kiri falan olur diye yarım kapak kosla ve bir kova ılık suile yıkadım kuruduktan sonra ara ara sararmaya başladı ve sonunda sandıkta kurumuş gibi oldu.
Ben kosladan yine tereddüt etmedim ve nako firmasına hırkayı yolladım defalarca telefon açtım telfon faturalarım 100 ytl den aşağı gelmedi tam 3 ay ve sonunda firma bana bir yazı ve üç paket ip yolladı yıkama ve kurutmadan kaynaklıdır diye bu sefer koslayı aradım çünkü alize marka farklı bir iple ördüğüm patikte sararmıştı ve içerde kuruttum sonra koslada ipinizden dedi ama ben kosladan olduğuna artık eminim bu işin peşini bırakmıcam kargo gelir gelmez tüketici haklarına gidicem insanların gözlerini renkli reklamlarla kandıramıcaklar :enbuyukkk:Kötü Kazen

sıvısından mı? yoksa tozundan mı? şikayetcisin:uhm:

valla bitanem tozu zaten iyi değil eşimin gömleklerinin yaka ve kollarında hiç bir leke çıkmadı.
ama benim asıl şikayetim şuanda sıvı olanı pembe renk

çok ilginç.. ben uzun senelerdir kosla kullanırım.. hem elde yıkamaya hemde çamaşır makinesine atarım. şimdiye kadar hiç böyle bir şikayetim olmadı.. bir çok lekede de beni huzura kavuşturduğunu bilirim. gerekli olur paramdan kısar yine de alırım.. dikkatsiz biriyim. lekelerle hep başım derttedir benim.. şimdi bunu okuyunca şaşırdım. bence siz bide o deterjanı aldığınız yere bi gidin sakın eski tarihli yada sahte falan olmasın??? :S

ablamda renkliler için kosla almıştı yıkadı ve kumaş pantalonlarda çamaşır suyu deymiş gibi lekeler oldu

çok ilginç.. ben uzun senelerdir kosla kullanırım.. hem elde yıkamaya hemde çamaşır makinesine atarım. şimdiye kadar hiç böyle bir şikayetim olmadı.. bir çok lekede de beni huzura kavuşturduğunu bilirim. gerekli olur paramdan kısar yine de alırım.. dikkatsiz biriyim. lekelerle hep başım derttedir benim.. şimdi bunu okuyunca şaşırdım. bence siz bide o deterjanı aldığınız yere bi gidin sakın eski tarihli yada sahte falan olmasın??? :S

yok şeker öyle bir problem yok çünkü ürünle beraber incelenmeye yollandı ürünlerine toz kondurmuyorlara.s.

benımde 10 aylık bır bebegım var malum esyaları cok lekelenıyor.her yıkamada kosla kullanıyorum ama cogu leke oldugu gıbı cıkıyor makınadan.domestosun leke cıkarıcısıda pek faklı degıl

Ben sıvısından da tozundan da çok ama çok memnunun, hiç beni yarı yolda bırakmadı.
Sizin de böyle bir sorun yaşamanıza üzüldüm....

Yazık valla o kadar uğraş, el emeği... Üzüldüm valla...
Şaşırdım doğrusu bende kosla kullanıyorum, hatta sulandırıp sprey şişesine koyup yere damlayan şeyleri, duvarları bile siliyordum onunla...
Bundan sonra kullanırken dikkat edeyim bakalım, kıyefetlerde değişiklik yapacak mı
:uhm:

evet canım ya özellikle yıkadıklarını güneşte kurutmıyacakmışsın öyle söylediler ;)

Bu başlığı okuduğuma çok sevindim.Çünkü bende kosla vanish kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Her çamaşırımda makinenin deterjan bölmesine kosla koyuyorum ama lekeler hiç çıkmıyor. Dün eşimin çok sevdiği bir kıyafetini koslayla yıkadım ama lekesi hiç çıkmadı.Aynen talimatlardaki gibi önce üzerine kosla vanish döktüm sonra bir kaç dakika beklettim.Kurumadan makinaya atıp evin içinde güneş görmeden kuruttum. Şimdi bende şikayetçi olmayı düşünüyorum.

Back
X