Kosla Oxi Action mı ? Ariel Leke Çıkarıcımı ?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Kızlar selam olsun
3 aylık evlıyım
2.5 yasını gecen bır oglum var renklı gıysılerınde bazen meyve cıkolata lekelerı cıkmıyor(renklılerı 30-40 ) 50 dk programda yıkıyorum

bazende beyaz mutfka havlularımda yemek yaparken acılen cocuk dusuyor kos kos gıderken elım yaglı havluya sılıyorum ve cıkmıyor ve bazen rımel lekelerı oluyor yanı beyazlarım beyazlasın ıstıyorum

normalde beyazlara asprin koyuyorum deterjanı alman once ama yeterlıolur mu bılemıyorum kosla veya arıel alıyım dıyorum hangısını onerıyorsunuz bana?

koslanın beyazlatanından hiç bir şey olmaz boşa para verme bence ben denedim çıkmadı
arieli bi arkadas kullandı çıkarıyo dedi
en son beyazları çamasır suyuna batırdım bembeyaz oldu
bu konuda net bi cvp verecek olanlara bende açığım bu sabah bende bunu düşünerek çıktım evden....

ben de eşimin gömlekleri için ikisini de kullandım ama ikiside kol ve yaka kirlerini iyi çıkarmıyo.en son limon damlatıp lekenin üstüne yıkadım daha iyi oldu sanırım,bi de soda koymuştum o da iyi yapıyo

camasır suyu sarartmıyormu ya :S

domestos bembeyaz yapıyor valla yanlışlıkla pembe badimi koydum bembeyaz çıktı
benimde pasaklı bi oğlum var beyazlarını genelde domestosa basıyorum çıkarmıyor diğerleri boşa para

bızım oglanın en pasaklı yerınde hala bez var o sebebten beyaz sorunum yok onunkı renklılerde bı takım lekeler
beyazları kac derecede yıkıyorsunuz

Çamaşır suyu zamanla çamaşırları hem sarartır hem de yıpratır.
Daha uzun zaman kullanabileceğiniz bir eşyanız, zaman içerisinde liğme liğme olup kısa sürede yıpranır.
O yüzden çamaşır suyunu dezenfekte amacı haricinde pek kullanmanızı tavsiye etmem...

Kosla kötü sonuçlar doğuran bir ürün, eminim aksini söyleyenler de olacaktır.
Fakat memnun kalacağın birşey olacağını sanmıyorum, Koslanın her ürünü için geçerli bu.

Ariel leke çıkartıcıyı kesinlikle tavsiye ediyorum, her ne leke varsa çıkartıyor.
Aynı zamanda beyazları da kar gibi yapıyor. Bir denemende fayda var.
Ariel haricinde zaten önerebileceğim bir leke çıkartıcı yok malesef.

Canım ben koslanın tanıtımını yaptım yanımdada arielin tanıtımını yapan arkadaş vardı ama satarkenden biliyorduk ikiside istenilen sonucu vermiyor..Boşuna para vermiş olma..Çok minik bir şişe vardı adını hatırlayamıyorum onu denemiştik süper hiç iz kalmamıştı neredeyse minik bir şişeydi ama adını hatırlayamıyorum

ikosla leke çözücü al,beyazlatıcı değil, kosla en iyi omo ile birlikte sonuç veriyor.Bir de beyaz çamaşırlarını bir gece soğuk deterjanlı suda sabaha kadar bekletip daha sonra durulayıp,normal yıkama programında yıkarsan bembeyaz oluyor...............

Ikısıde ıyıa yane ama su sıralar arıel kullanıorz bız

mune kk da 21 aralık ı görmek isteyenler diye bir konu açmış oku bi istersen
ben o gun annemelrde kalıcam

bu devırde cok ugrastırmalı degılmı mesela ben beyazlarla havlularıda atıyorum cunku kırlı septımde yer kalmıyor mecburen ayrı makıne yapacak kadarda ayrı ayrı cok esya cıkmıyor

sımdı ben alamadım
leke cıkarıcı derken oxi action beyazlatıcı degılmıydı benmı karıstırıyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…