Köşk'ün 'first lady' adayları

Füsun İhsanoğlu

Ekmeleddin İhsanoğlu’nun eşi, eczacı Füsun İhsanoğlu’nun dedesi DP Milletvekili Ünal Alçılı. 1971’de İhsanoğlu’yla evlendi. İhsanoğlu’nun 10 yıllık İİT Genel Sekreterliği sırasında 57 İslam ülkesinde eğitim, sağlık ve kadın sorunlarına yönelik çalışmalar yürüttü. İhsanoğlu çiftinin Tuğrul, Aziz ve Orhan isimlerini taşıyan 3 oğlu var.

Son düzenleme:
canım sadece bi tanesi çıkmış, linkten okudum

ha eklemeye devam ediyordun, tamam

Son düzenleme:

Başak Demirtaş

HDP’nin adayı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş öğretmen. Başak Demirtaş, eşinin aktif siyaset hayatında ön plana çıkmamayı tercih ediyor. Çiftin, Delal ve Dılda isimli 2 kız çocuğu var.

Son düzenleme:
şimdi burda da karşılaştırmalar başlar

Demirtaş'ın eşi öğretmen miymiş ? Vay be. Şaşırmadım desem yalan olur.Nerede görev yapıyor ve branşı ne acaba ? :44:

Hayırlı olsun kim olacaksa first lady ama Emine Erdoğan bence tarzını değiştirmeli.Yıllarca Hayrünnisa Gül'ü aynı tarzda gördük,özellikle eşarp konusunda sadeliğe gidilse daha iyi olur kanısındayım.

okypete'nin sayfa altındaki resim olsun. Araba kullanan sarışın bayan olsun. Genç ve diri güzel bir first laydmiz olsun.

Solun cikarttigi aday bu olmamali diyorlardi ama bu ciftin hic de oyle seriatci bir gorunumu yok. Tam tersine her kesime hitap edebilen bir goruntu var, sagcisi ve solcusu ile.. Tabi asiri sagcilari kasdetmiyorum, Emine hanim onlara daha cok uyar. Ihsanoglu'nun esi de gayet aktif bir kadinmis tarife gore.. Dis ulkelerden birinde olsa bu ozellikleri ile gayet de prim yapar ama ulke Turkiye olunca birsey soylemek zor...

oy kullanmıcam ama Füsun Hanım kesinlikle first lady liğe çok daha yakışan bir aday

Emine hanim first lady olcak orasi kesin gorunuyor da su esarp seklini degstrse super olur.cok abarti

Emine hanim first lady olcak orasi kesin gorunuyor da su esarp seklini degstrse super olur.cok abarti

Bende aynı fikirdeyim Emine Hanımın eşarbı çok abartı, Hayrunnisa hanımınki ise çok sade :)
first lady Emine Erdoğan her şekilde yakışııııııırrrr

iki tane mi eşarp takıyor nedir anlamıyorum bende. geçen gün gördüm emine erdoğan eşarbı satılıyordu. benimde hoşuma gitmiyor. öyle seviyor demek ki. herkesin bi zevki var.

Tabii ki Füsun Hanım yakışır.Görünüşü ve kariyeriyle first ladyliği taşıyabilecek bir hanım.

okypete'nin sayfa altındaki resim olsun. Araba kullanan sarışın bayan olsun. Genç ve diri güzel bir first laydmiz olsun.

O zaten gerçek bir prensesti :) Grace Kelly,oyuncu iken Monako Prensi ile evlenip Prenses oldu.
Ne asil kadın ama değil mi ? Sanki prenses olmak için doğmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…