Adetim 5 gün gecikti canlar.. Az önce test yaptım negatif kollarını açmış bana baktı ben ona baktım fln.. Hala adet olmadığıma mı şaşırayım yoksa negatif çıktığına mı 😠😠😠.. Bana lütfen açıklayıcı bilgiler verin arkadaşlar bende biliyorum kan testi yaptırmayı ama bundan başka bişey söyleyin.. Testlerde negatif çıkıp hamile kalanlar var mı.. Benim adetim 2sindeydi normalde.. Ama adetimden 1 hafta önce sadece malum ilişki oldu.. Sizce geç döllenme midir.. Yada adına her ne diyorsanız.. Beni aydınlatın çok ihtiyacım var 😞😞😞😞😢
Normalde adetin duzenliyse evet hamile olma ihtimalin olabilir ve geç yumurtladiysan geç döllenme olmuştur ve idrarda çıkmayabilir...
Yumurtlama takibi yapiyor muydun?
Yaptığın test normal gebelik testi mi yoksa erken gebelik testi mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaptığım test normal gebelik testi erken gebelik değil.. Yumurtlamamı takip etmiyordum ama yumurtladığım zamanı az çok tahmin edebiliyordum ağrısından dolayı..
Peki ne zaman olduğunu biliyor musun?
Ona göre bi yorum yapabiliriz...
Bu arada evet negatif görüp hamile olduğunu ogrenen çok kişi var. ..
Canım ilişkiden 10 gün önce tahminimce
O zaman geç yumurtlamadan söz edemeyiz canım. ..
Çünkü normalde yumurtlamanin beklenen adetten 14 gün önce olması gerekiyor...
Eger yumurtlama oldugu gunleri degerlendirdiysen hamile olma ihtimalin var...
Eğer çok kafana takiyosan adet gecikmen buna da bağlı olabilir. ..
Peki canım yerleşmesi tutunması vs toplam kaç gün sürüyor.. Adet günüme 6 gün kala ilişki olduğu için kafam da karışık uff.....
Şimdi şöyle bişey var...
Biliyosun yumurta catladiktan sonra 24 saat yasayabiliyo o gün döllenme olması lazim...
Sen de yumurtlamanin tahmini adetten 17 gün önce olduğunu soyluyosun hadi biz 15 gün önce diyelim. ..
Iliski yumurtlamandan bir hafta sonra olmuş yani normal şartlarda hamile olman çok düşük bi ihtimal. ..
Ama tabi inşallah hamilesindir. ..
Istersen bir de erken gebelik testi al...
İşte bende bunu bildiğim için şaşkınım.. Normalde adetim 1 gün bile sekmezdi kistten korkuyorum ama çok şükür ki herşeyin tedavisi var artık.. Ben oluruna bırakayım en iyisi.. 1 hafta daha bekleyeyimde olmazsam doktora gideyim en iyisi...
Evet canım en iyisi o tabi ihmal etme...
Çok sağol canım ilgilendiğin için senden başka kimse bakmadı 😊😊
Rica ederim canım. ..
Haber ver olur mu?
Adetim 5 gün gecikti canlar.. Az önce test yaptım negatif kollarını açmış bana baktı ben ona baktım fln.. Hala adet olmadığıma mı şaşırayım yoksa negatif çıktığına mı 😠😠😠.. Bana lütfen açıklayıcı bilgiler verin arkadaşlar bende biliyorum kan testi yaptırmayı ama bundan başka bişey söyleyin.. Testlerde negatif çıkıp hamile kalanlar var mı.. Benim adetim 2sindeydi normalde.. Ama adetimden 1 hafta önce sadece malum ilişki oldu.. Sizce geç döllenme midir.. Yada adına her ne diyorsanız.. Beni aydınlatın çok ihtiyacım var 😞😞😞😞😢
[Q UOTE=Elifpinar;35648424]Canim ben adet gibi gecikmemin 6 gunu negatifi gordum yine adet olmayinca 10 gun tekrar test yaptim ve silik bir cizgi cikti hemen kan verdim ve cok dusuk bir deger cikti sonra zaman la yukseldi cok sukur hersey yolundaa ve 6 ayima girmek uzereyim cnm ins hayirlisi olur senin icin
yengemin 3 ay önce adeti gecikti hamile kalmayı çok istiyordu sonra kan testi yaptırdı hamile değildi
bi sonraki ay yine gecikti bu sefer hamilelik testi yaptırdı negatif çıktı. biz çok istediğin için psikolojik gecikiyosundur falan diye düşündük yine de doktora görün dedik. kan testi yapıldı hamile çıktı :)
umarım sizde istediğiniz sonuçlarla karşılaşırsınız
Bekle cnm acele etme stres yapma hakkinda en hayirlisini nasip etsin allahim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?