koskoca malatyada en güzel kuaför yok mu?

CRAZYBEL

Allah sevsin yeter
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2013
2.046
1.445
arkadaslar her kafadan bi ses gelinde en önemli şey saç amkyaj rezilde yapar veezirde yardımlarınızı bekliyom canlar lüfennn

Malatya da tanidığım en iyi kuaför saçtada makyajda da kesinlikle Kuaför Murat Örnek

Kemal die bi kuo vardı omuydu ordaki bilmyorm sırf lüx die randevu aldılar bi tane bayan çalısan var sadece. Diğerleri erkekti esim istemedi bayanı az beklemedim. Grupla gelmeoiğimi düsünüp yüzüme bile bakmadı... en son basit bi topuz resmi gösterdim sonuç çok alakasızdı.. bi sac bi makyaj saatlerce bekledim vs... 60tl bayıldım. 3Senedir malatyadayım kaç kuaförden kaç kazık yedim... kaşı bile tuttudabildiğine fiyat verirler... bayramlarda harçlık zammı yaparlar...

Daha önce kuaförde çalışmışlğım var diplomalılardan daha iyiyim. Evde ombre yaptık gecenlerde gören soruyo...
Bayramda düğünde lazm oluyor bilen varsa banada desin..

Kemal vardı sanırım orası memnn kalmadım ve pahalı

evet mehmet kemali bende beğenmedim..murat örnek ve gelinlikçilerin kuaförleri arasında kaldım bebişler

Yaaa bend

Yaaa bende dugunume oraya randavu aldim yabancisiydim buradan arastirarak randavu aldim almaz olaydimm inanin sadece gelin basina 750 tl odedim yanimdakolere odediklerimde cabasi coooook fazla pahali ilgisiz luks yeri makyajimi orda kapali bi bayan yapti evet cok kaliteli urun kullanmistular ama berbat yapmisti makyajimi genc bi beyfendide yapti sacimi daginik topuz basit sacma gosterdigim modelden alakasiz sonra da ikidebir cok guzel oldunuz diyerek beni motive etmek istedi ama gorunen koy klavuz istermi yanimda goturduklerim abla saclarin olmamis makyajin olmamis dediler fotolarda saclarim perisanlgi ortada kesinlikle tavsiye etmiyorum mutlu ayrilmadim luks yeri coook pahali hizmet cok altinda insanina gore muamele yapilyir bizce tum yabanci gelinlere tavsiyemdir aklinzda bulunsun esimin memleketi ama pismanligimi hala dile getiryorum en guzel gunumu mahvettiler cunku ... bu arada benim kuaforum kuafor M K acilimida kuafor mehmet kemaldi sanirsam .... hepinizin aklinzda bulunsun

Kemal vardı sanırım orası memnn kalmadım ve pahalı
Ewet ayni sekilde kuaforum M K yaziyordu acilimi mehmet kemal kuaofrdu sanirsam yabanci gelin olarak hiiiicc memnun kalmadim sacim makyajim berbatti ilk defa gittigim bi memleket o kadar arastirdim o kadar para verdim sirf ozel gunum de guzel ozel olmak icin ama adamina gore muamele var urunleri kaliteli fakat yapilan sonuc berbatti sacim darma duman oldu ki hic ordan ayrilmamistik hic begenmedim sonucu makyajimi yapamamisti gosterdgim sac modeliyle alakasi yoktu aynisini yapmasada en azindan duzgun bi sonuc cikarabilseydi sacimi yapan galiba oranin sahibi beyfendiydi makyozum cok eski makyoz oldugunu ifade etmisti ama tecrubeyle sonuc berbatti cok mutsuz ayrildimm iyiki malatyada yasamiyorum o kuafor yuzunden cidden psikoljik etkisi hala var uzerimde gormek istemiyrm bile en guzel gunumdu oysakiiii.....

Merhaba bence malatya da en iyi kuaför SİBEL ARSLANTUĞ size kesinlikle tavsiye ederim. Ben ailemle ve tüm tanıdıklarımla ordayım saçta ve makyajda hem harika hem de çok hijyenikler. Güvenerek gittiğim bir yer. Ve bir sürü de ödülleri var başarılarını tüm turkiyeye duyurmuşlar. Ayrıca sahibi çok tatlı bi bayan. Çalışanlarının hepsi KADIN. KAPALI BAYANLARA ONERIRIM TÜRBAN TASARIMI ÇOK IYI ve BAYANLARIN RAHAT EDECEGI BIR YER. GÖZÜNÜZ KAPALI GIDEBILIRSINIZ.

MALATYA da en iyi kuaför SİBEL ARSLANTUĞ gözünüz kapalı gidebileceğiniz bir yer. Her gittiğimde memnun kaldım bence deneyin. %100 rahat edip memnun kalırsınız. Sizi mutlu etmeden çıkarmazlar emin olun. Aile şirketi zaten o yüzden çok güveniyorum

Benim yıllardır düzenli olarak gittiğim tek kuaför Sibel Arslantuğ kendileri müşteriler ile çok ilgili, özenli ve disiplinli çalışırlar. Gözü kapalı olarak tavsiye ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz sibel hanımın yanına.

Tek kelime ile SİBEL arslantuğ. İşçilik süper kaliteli çalışıyor ve gerçekten çok samimi kendinizi evinizde gibi rahat hissediyorsunuz. Ben tanıdığım kim varsa oraya götürüyorum ve herkes memnun. Özellikle orada Kübra hanım var Kaş alımında uzman Malatya’da tek diyebilirim. Ve saç boyasında da bir numaralar. İnstagram adreslerinde yaptıkları bütün işler var zaten.

evet mehmet kemali bende beğenmedim..murat örnek ve gelinlikçilerin kuaförleri arasında kaldım bebişler
Kesinlikle ikisine de gitme abartı şekilde pahalılar. Ben merkezde SİBEL arslantuğa gidiyorum çok memnunum. Ve sadece hakları olan parayı alıyorlar. Abartı bişey yok. İşleri de çok güzel kadının bir sürü ödülü var.

arkadaslar her kafadan bi ses gelinde en önemli şey saç amkyaj rezilde yapar veezirde yardımlarınızı bekliyom canlar lüfennn
Malatya’da baya yer gezdim ama hiç Sibel arslantuğ gibi işini titizlikle yapan işinin ehli olan kuaför görmedim. Özellikle Boya da üstlerine tanımam o kadar kaliteli çalışıyorlaki kınalı saçımı yıpratmadan istediğim ombreyi tutturdular. Asla vazgeçmem Sibel hanımdan. Salonları ve ürünleri hep dezenfekte kesinlikle güvenilir bir yer. Ve önerdiği saç bakım setleri saçlarıma çok iyi geldi markası qness. Manikür ve pedikür için sağlam bir yer arıyorsanız kesinlikle orada İnanç hanım var.

Sibel Arslantuğ Malatya’da 1 numara.Sibel Arslantuğ bir marka bence herkese öneririm kuaförüm diye demiyorum çok profesyonel çalışıyorlar ekibiyle birlikte ve ben saçlarım yanmış bir halde gittim bana bakım yaptılar qnessprofessional keratin/botoks bakımı muhteşem bir ürün Sibel arslantuğ ürünün bayisi ve evdede qnessprofessional kullanıyorum saçlarım kendine geldi Sibel hanım ve kaliteli ürünleri sayesinde saçlarım yumuşacık oldu ve muhteşem bir şekilde onarıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…