Peh şu kapalı çarsının ordakimi...Malatya da tanidığım en iyi kuaför saçtada makyajda da kesinlikle Kuaför Murat Örnek
Peh şu kapalı çarsının ordakimi...
Kemal die bi kuo vardı omuydu ordaki bilmyorm sırf lüx die randevu aldılar bi tane bayan çalısan var sadece. Diğerleri erkekti esim istemedi bayanı az beklemedim. Grupla gelmeoiğimi düsünüp yüzüme bile bakmadı... en son basit bi topuz resmi gösterdim sonuç çok alakasızdı.. bi sac bi makyaj saatlerce bekledim vs... 60tl bayıldım. 3Senedir malatyadayım kaç kuaförden kaç kazık yedim... kaşı bile tuttudabildiğine fiyat verirler... bayramlarda harçlık zammı yaparlar...
Daha önce kuaförde çalışmışlğım var diplomalılardan daha iyiyim. Evde ombre yaptık gecenlerde gören soruyo...
Bayramda düğünde lazm oluyor bilen varsa banada desin..
Ewet ayni sekilde kuaforum M K yaziyordu acilimi mehmet kemal kuaofrdu sanirsam yabanci gelin olarak hiiiicc memnun kalmadim sacim makyajim berbatti ilk defa gittigim bi memleket o kadar arastirdim o kadar para verdim sirf ozel gunum de guzel ozel olmak icin ama adamina gore muamele var urunleri kaliteli fakat yapilan sonuc berbatti sacim darma duman oldu ki hic ordan ayrilmamistik hic begenmedim sonucu makyajimi yapamamisti gosterdgim sac modeliyle alakasi yoktu aynisini yapmasada en azindan duzgun bi sonuc cikarabilseydi sacimi yapan galiba oranin sahibi beyfendiydi makyozum cok eski makyoz oldugunu ifade etmisti ama tecrubeyle sonuc berbatti cok mutsuz ayrildimm iyiki malatyada yasamiyorum o kuafor yuzunden cidden psikoljik etkisi hala var uzerimde gormek istemiyrm bile en guzel gunumdu oysakiiii.....Kemal vardı sanırım orası memnn kalmadım ve pahalı
Canım Malatya’dan en gzel kuaför SİBEL ARSLANTUĞarkadaslar her kafadan bi ses gelinde en önemli şey saç amkyaj rezilde yapar veezirde yardımlarınızı bekliyom canlar lüfennn
Kesinlikle ikisine de gitme abartı şekilde pahalılar. Ben merkezde SİBEL arslantuğa gidiyorum çok memnunum. Ve sadece hakları olan parayı alıyorlar. Abartı bişey yok. İşleri de çok güzel kadının bir sürü ödülü var.evet mehmet kemali bende beğenmedim..murat örnek ve gelinlikçilerin kuaförleri arasında kaldım bebişler
Malatya’da baya yer gezdim ama hiç Sibel arslantuğ gibi işini titizlikle yapan işinin ehli olan kuaför görmedim. Özellikle Boya da üstlerine tanımam o kadar kaliteli çalışıyorlaki kınalı saçımı yıpratmadan istediğim ombreyi tutturdular. Asla vazgeçmem Sibel hanımdan. Salonları ve ürünleri hep dezenfekte kesinlikle güvenilir bir yer. Ve önerdiği saç bakım setleri saçlarıma çok iyi geldi markası qness. Manikür ve pedikür için sağlam bir yer arıyorsanız kesinlikle orada İnanç hanım var.arkadaslar her kafadan bi ses gelinde en önemli şey saç amkyaj rezilde yapar veezirde yardımlarınızı bekliyom canlar lüfennn