• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kösk dügün sarayi - Istanbul Güngören

Babyke

♥
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
5.860
2
358
Diğer

Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum, dügünüm --> Kösk dügün sarayi - Istanbul Güngören'de olacak
orayi sectik.. dügünüm 1.5 ay sonra olacak.. Ama oranin "sanatcisi/muzik ekibi" nin nasil oldugunu hic önceden dinlemedim.. unuttum ya... ve bu cok önemli birsey.. Bu dugun salonuna hic giden oldumu?

guzel bir salona benziyor cok fazla resim goremedim ama iyi gibi ne kadara tuttunuz canim. bende yurtdisindayim ve boyle bir salon yemek cerez, mesrubat, meyve bunlara toplam ne kadar butce ayirmamiz gerektigini bilmiyorum. Ve yurtdisiyla kiyasliyarak nasil sence salonlar,yemekleri ve fiyatlar ?

Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum, dügünüm --> Kösk dügün sarayi - Istanbul Güngören'de olacak
orayi sectik.. dügünüm 1.5 ay sonra olacak.. Ama oranin "sanatcisi/muzik ekibi" nin nasil oldugunu hic önceden dinlemedim.. unuttum ya... ve bu cok önemli birsey.. Bu dugun salonuna hic giden oldumu?

en güzeli yöreniz nereyse oranın sanatcılarını ısteyın yoksa hüsran olmasın bence yazık bşr kez düğünün olucak

Back