arkadaşlar bir konumdan bilen bilir boşanıcam velayet nafaka falan anlaştık . şimdiden kafamda da olsa planlıyım diyorum boşluğa düşmek istemiyorum. yazın ilköncce çocuklarla tatile çıkcam ( kaç senedir ona diyodum "çıkcak olsam öncr kendim için çıkarım diyordu) sonra da pastacılık kursuna gidicem zaten yemek kursu diplomam var becerebilirsem küçük bir pastane cafe açmak istiyorum inş.bunun için Kosgeb den kadınlara verilen krrdileri düşündü m eşimin parası girmesin istiyorum. altından kalkabilirmiyim bilmiyorum alanlarınız oldumu? yol gösteriçi fikir ve yorumlarınızı beklerim.
Yakınımda alan birini görmedim ama tv den alanları izlemiştin hepside memnundu işleride yolunda kredilerini rahatça odeyebılıyorlardu bence başvur erteleme bakarsın ünlü bir pastacı olursun
yorumunuza ve iyi dileklerinize sevindim. öyle çık iddaalı değilim.küçüük bir yer kafamdaki ...cafe yada pastanane işiyle uğraşanlardan da yorum bekliyorum zormudur bu işler
Merhaba tabi ki alanlar çok şanslı,gayet iyi oluyor,ama tabi almak biraz zor,öncelikle girişimcilik sertifikası almanız gerekiyor,bunun için de İşkura başvurup takip edebilirsiniz.Ben işkurda çalışan biri olarak yazıyorum.