- 27 Kasım 2014
- 3.653
- 3.854
- 333
- Konu Sahibi bebeqimyoldamrc
Kızlar merhaba ben bu kosgeb den yararlanmak istiyorum. Ama nasıl nerden başlayacağım bilemiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gun önce kosgeb e gittim.yeni düzenlemeye göre ilk projeni hazırlıyorsun. Onay verilirse açacağım işi kendi paranla açıyorsun.faturalarini saklıyorsun.sonra 60 yada 120 gun içind e devlet sana 18 ve ya 28 bin tl yi demirbaslar için.belli bir miktarını açılış için.calisanin varsa ona maaşının belli bir kısmını veriyor.Kızlar merhaba ben bu kosgeb den yararlanmak istiyorum. Ama nasıl nerden başlayacağım bilemiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .
Kızlar merhaba ben bu kosgeb den yararlanmak istiyorum. Ama nasıl nerden başlayacağım bilemiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .
Kurs şartı devam ediyor mu peki düzenleme değişti galiba biraz.Hatta aldığım demirbaşlarında tamamını ödeniyor.yuzde 80 ini ödüyor.tum giderlerde öyle.
Destek alamama riskini göze alıp harcamayı yapmak lazım bildiğim kadarıyla
Canım ben desteği kazandım fakat önceki dükkanımı kapatamadım malesef o yüzden kullanamadım desteğiMiyav_su seninde kurulu işin vardı kosgebe müracaat edecektin ettin mi konu sahibininde kurulu işi varmış.
Canım kurulu düzene yardım yol Zaten bindiğim kadarıyla hayvancılığa destek Yok çünkü tarım bakanlığı yardım ettiği için size destek Yok sadece petshop destek varKizlar bizim isimiz hayvancilik kurulu bir duzenimiz var ama buna yardimci oluyorlar mi
2018 de bu düzen değişiyor canım önce paranı alıyor sonra iş yerini açıyorsunnice1985 dediği gibi önce sen harcama yapıyorsun ödemeyi sonra alıyorsun.
KOSGEB'e gidiyorsun orada bir evrak dolduruyorsun canım sonra mülakat oluyor ondan sonra 1 haftalık eğitime gidiyorsun sana belge veriliyor sen iş yerini açıyorsun bütün belgeleri toplayıp KOSGEB'e gidiyorsun bir plan yapıp sonra kurula çıkıyorsun oradan geçersen sana hibene veriyorlarKızlar merhaba ben bu kosgeb den yararlanmak istiyorum. Ama nasıl nerden başlayacağım bilemiyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim .
2018 bu değişiyor öncen paranı alıyor sonra iş yerini açıyorsunIki
2 gun önce kosgeb e gittim.yeni düzenlemeye göre ilk projeni hazırlıyorsun. Onay verilirse açacağım işi kendi paranla açıyorsun.faturalarini saklıyorsun.sonra 60 yada 120 gun içind e devlet sana 18 ve ya 28 bin tl yi demirbaslar için.belli bir miktarını açılış için.calisanin varsa ona maaşının belli bir kısmını veriyor.
Yani paran yoksa kosgep yok.paran varsa devlet arkanda.
Canım tarım bakanlığı neye yardım ediyormuş acaba verdikleri yardım yaptığımız masrafları karşılamıyor düşün yani sütun kilosu 90 kuruş yem 50 kilo 59 lira bir inege günde 5 kilo yem verdiğini düşün tabi daha fazlasını veriyoruz samanin kilosu 15 lira bunların dahası da ver biz şu aralar yem parası saman parası derken dibe battikCanım kurulu düzene yardım yol Zaten bindiğim kadarıyla hayvancılığa destek Yok çünkü tarım bakanlığı yardım ettiği için size destek Yok sadece petshop destek var
Doğrudur Canım ama malesef böyle kanun varCanım tarım bakanlığı neye yardım ediyormuş acaba verdikleri yardım yaptığımız masrafları karşılamıyor düşün yani sütun kilosu 90 kuruş yem 50 kilo 59 lira bir inege günde 5 kilo yem verdiğini düşün tabi daha fazlasını veriyoruz samanin kilosu 15 lira bunların dahası da ver biz şu aralar yem parası saman parası derken dibe battik
Doğrudur Canım ama malesef böyle kanun var
Bu konularda çok konuşacak şey varda işte canım İnan bana seni çok iyi anlıyorumYapacak bişey yok canım gittiği yere kadar devam
Bu konularda çok konuşacak şey varda işte canım İnan bana seni çok iyi anlıyorum
Bende öyle Canım turizmciyiz eşimle ve turizm son 3 yıldır dibe vurdu ve ben evimi ,Arabamı sattım eşim şuan memleketinde uzaktayız tarıma yöneldi bende KOSGEB'e seçildim malesef hibe alamadım çünkü şuanki işletmeyi satamadım eşim bir yandan ben bir yandan İnan artık sabrım ın son noktasındayımAynen oyle biz elimizden geleni yapıyoruz ama bir şekilde masraflar bitmiyor ya ben en azından bu konuda biseyler araştırıp belki bir yardimim olur eşime diye uğraşıyorum