- 31 Ekim 2014
- 356
- 224
- 53
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kosgeb ne arkadaşlar.bende artik kendi işimin patronu olmak istiyorum.ya kahvaltı yeri yada kasap dükkanı açmak istiyorum.50 bin hibe varmış kime sorsam o is olmaz diyor ama birinin emrinde çalışmaktan biktim yardımcı olun lütfen.
Web sitelerine girip inceleyebilirsiniz. Benim bildiğim kadarıyla uygun bulunsanız bile önce harcamaları yapıyorsunuz, ödemeleri kendiniz yapıyorsunuz, onlar inceledikten sonra size ödüyor. Yine de güncel bilgiler için web sitelerine bakmalısınız.
Bu iddia cok ciddi neye dayanarak soyluyorsunuz bunu siz de mi para yedirdiniz yoksa genel gecer soylemlere dayanarak mi bu karalama politikasini uyguluyorsunuz.parayı gerçekten hibe ediyorlar ama önce girişimcilik kursu almanız lazım. üstelik o para herkese hibe edilmiyor, içerde çok adam var rüşvet dönüyor. size 50 bin hibeyi verdirecek adam 10 bin tl ver çıkarttırayım diyor. asla ve asla tek başınıza, tanıdıksız ve bir kısmını harcamadan o para size çıkmaz.