• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kösem Sultan'ın muhteşem düşüşü!

themis1990

canım oğlum mertim
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2012
30.176
38.362
598
34
Dün akşam 'Muhteşem Yüzyıl Kösem', Pek Yakında' ve Kurtlar Vadisi Pusu'nun reyting yarışına sahne oldu. İkinci haftasında Total'de 7. sıraya gerileyen 'Kösem'in en büyük rakibi 'Muhteşem Yüzyıl' olacak gibi görünüyor.
Anasayfa > Televizyon > Kösem Sultan'ın muhteşem düşüşü!
20 Kasım 2015 11:22

760086.jpg

Kösem Sultan muhteşemliği yakalayabilir mi?

Dün akşam ekran karşısına geçen televizyon izleyicisi karar vermekte zorlanmış olabilir. Bir yanda 13. sezonunda 'yol yorgunlu'ğuna rağmen geçen hafta zirveyi Kösem’e bırakmayan Kurtlar Vadisi Pusu, bir yanda Cem Yılmaz’ın Ali Baba ve Kırk Haramiler’den önceki işi ‘Pek Yakında’ ve ilk bölümde en azından reytinglerde bekleneni veremeyenMuhteşem Yüzyıl’ın devam işi ‘Kösem!’ Beyazcamda çoktan seçmeli bir sınav sorusu olarak seyirciye kendilerini seçtirmeye çalıştılar.

19 Kasım Perşembe TV reytingleri için tıklayın...

KÖSEM, MUHTEŞEM YÜZYIL'IN YOLUNDAN YÜRÜYOR

Özellikle ‘Kösem’in ilk bölümden sonra nasıl bir performans göstereceği merak konusuydu. Rakamlardan bağımsız olarak şunu söylemek gerekir ki,‘Kösem’in büyük rakibi ‘Muhteşem Yüzyıl’ olacak orası net olarak anlaşıldı.

Kösem, ‘Muhteşem Yüzyıl’ın 4 sezon boyunca arşınladığı Osmanlı’nın ‘arka sokaklarını’ yeniden yürüyor. ‘Kardeş katli’,‘taht kavgaları’, ‘entrika’ ‘aşk’ ve daha birçok mevzuu ziyadesiyle işlendi.

İzleyici göreceli olarak ‘doyduğu’ bu konulara benzer dekorlarda ‘aşina olmadığı’ oyuncularla ve en azından şimdilikdaha az heyecanlı olarak muhatap olmuş oluyor. Halihazırdaki çok kaliteli ve değerli oyunculara haksızlık olmasın ama benzer mizansen ve repliklerin üzerinde gözler ister istemez, Hürrem Sultan’ı, Sümbül Ağa’yı Şehzade Mustafa’yı, Pargalı’yı arıyor. Ekin Koç’un Sultan 1. Ahmed performansıysa başka bir yere koymak ve ayrıca ele almak gerekir.

Radikal
http://www.medyafaresi.com/haber/ko...t&utm_medium=newsright&utm_campaign=newsright

Birinci bölüme meraktan bakmıştım ikinci bölümü izlemedim anlaşılan çoğu kişi de ilk bölüme meraktan bakmış.

Ben de izlemiyorum.Başroldeki kız yarım türkçesiyle konuşunca ağzına kürekle vurasım geliyor.:KK48:Çok çakma olmuş.Analar ve Anneler daha güzel.

biraz izleyeyim dedim sıkılmaktan esnemekten bir hal oldum
upuzun bir dizi bitmek bilmiyor hiç bir karakterin hikayesi ilgi çekmiyor

Ben de izlemedim osmanlı dizisinde oynattıkları insanlara bakın sırf osmanlı=harem gibi göstermelerini geçtim. Tarih profosörlerini dinlersek bu diziyi hiç kendi geçmişinden haberi olmayan bilmeyen insanların izlediğini bilebiliriz daha çok onlarda öyle sanıyolar işte.

Muhtesem yuzyilin buyusu yok bence ki ben bir fiil her bolumunu kacirmadsn izleyen biriydim kosem ehhh
Olsada olur olmasada

Hülya Avşar'ın yüzü inanılmaz eskidi. Yani artık ekrana sığmıyor ticaret falan yaparak para kazanırsa en azından saygınlığını kaybetmez. Ben bayıldım açıkcası Acun'un kanalında her yerde görmekten.
Buna ne denir sizce:
1. para hırsı
2. rekabet-ihtiras-her şeyde ben olmalıyım mantığı
3. evde can sıkıntısı- bu hayata alışma.
4. hepsi.

Ben başrolü sevmedim.Zaten olan tek sey ekin koc ve berk cankat.Hülya avsarin muhteşem oyunculugu filan denmiş ama yok bendemi sorun kadın dümdüz ayni sekilde kosemi oynayan kizda iyi hos bir kız iyi de oynuyor ama o yarımtürkçesi meryem gibi sempatik değil.Birde 98liymis cus dedim ben 96liyim benden büyük duruyor,

Hülya Avşar'ın yüzü inanılmaz eskidi. Yani artık ekrana sığmıyor ticaret falan yaparak para kazanırsa en azından saygınlığını kaybetmez. Ben bayıldım açıkcası Acun'un kanalında her yerde görmekten.
Buna ne denir sizce:
1. para hırsı
2. rekabet-ihtiras-her şeyde ben olmalıyım mantığı
3. evde can sıkıntısı- bu hayata alışma.
4. hepsi.
ben arz talep meselesi diyorum

Back