Kösem Sultan / Star TV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
Haseki Mahpeyker (Muhteşem Yüzyıl) Kösem Sultan dizisi Star TV ilk tanıtım fragmanı yayınlandı

Muhteşem Yüzyıl ekibinin Kösem Sultan dizisi ne zaman yayınlanacak. İşte Star TV ilk tanıtımı yayınlanan o fragman. Muhteşem Yüzyıl ekibinin Kösem Sultan dizisi ne zaman yayınlanacak. İşte Star TV ilk tanıtımı yayınlanan o fragman. Star Tv'nin yeni dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan'ın ilk tanıtımının ne zaman yayınlanacağı belli oldu.​ Çarşamba akşamı final yapmaya hazırlanan Muhteşem Yüzyıl'ın veliahtı olacak dizi için hazırlıklar sürüyor,Kösem Sultan’ı Durul Taylan ve Yağmur Taylan biraderler yönetecek. Tim’s Timur Savcı'nın yapımcılığını üstleneceği dizinin başrolünde Meryem Uzerli'nin oynaması bekleniyor. Haseki Mahpeyker Kösem Sultan'ın hayatını anlatacak iddialı dizinin, İlk tanıtımını çarşamba akşamı Muhteşem Yüzyıl’ın finalinde izleyeceğiz.Yayınlanacak ilk tanıtımda küçük bir kız oynayacak ve dizinin 2015’te Star Tv'de yayınlanacağı açıklanmış olacak.

Tim's Productions Muhteşem Yüzyıl'ın bu sezon bitmesinin ardından gelcek sezon için yeni bir projenin hazırlıklarına başladı.
Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısından yeni dizi
Muhteşem Yüzyıl'dan sonraki projenin Muhteşem Yüzyıl-Kösem olduğu öğrenildi. Hürrem Sultan'a göre devlet idaresinde daha çok söz sahibi olan Kösem Sultan'ın hayatı ekranlara gelecek.

Ön hazırlıkları başlayan dizide Kösem Sultan rolü için Meryem Uzerli'nin düşünüldüğü iddia edildi. Tim's Productions yaptığı açıklamada cast çalışmalarına başlanmadığını söyleyerek bu iddiaları yalanladı.

İlerleyen günlerde dizide kimlerin rol alacağı açıklanacak.

2015e daha çok var yaa
İzlerim ben heralde bu diziyi
haydi bakalım bu da bir 4 yıl sürer heralde

Beren Saat oynayacakmış başrolde.Başka oyuncu kalmadı ülkede.Dizilere ara vereceğim diyordu ama dayanamadı galiba paraya.Muhteşem Yüzyıl'ın kopyası bir dizi olacak büyük ihtimalle.Ne gerek var.Birşeyi de tadında bıraksalar ya.

muhteşem yüzyıl 52 ülkeye satıldı. ve izlenme reytingleri de üstlerdeydi... Dizi film pazarının Ekonomiye etkisi de göz önünde tutulunca, ve bunun arkasındaki sektörlerde de mobilya, tekstil, aksesuar,inşaat, turizm v.b gibi sektörlere olan katkısıda eklenince, haliyle arkasından bir kösem sultan projesi yapılmak istendi... Tutarmı tutmaz mı bilemiyorum, çünkü güçlü ve etkileyici bir senaryoya ve oyuncuların da sergilediği performansa bağlı tabi ki...

Ama benim şahsi fikrim, kösem sultan rolüne beren saat cuk diye oturmuş. Kösem sultanın karakterini canlandıracak performans ,Beren saatte var bence.

Beren saat her dizide kendini tekrarliyor. Gozlere zoom, agzini buzustur, sopa yutmus gibi bacaklar acik dur. Hep ayni hareketler, bakislar, mimikler... en son dizisi de tutmadi zaten. Muhtesem yuzyilin basarili olmasinin sirri meryem uzerlinin taninmiyor olmasiydi. Merak uyandirdi. Beren saat olursa izlememem. Dizilerde hep ayni kisileri gormekten sıkıldık. Meryem gibi farkli bilinmedik biri oynamali. #berensaatkosemsultanolmasin

veeeeeeeeeee karar verilmiş kösem sultan beren saat hayırlı uğurlu olsun

kösem sultanı okumuştum. hürrem sultan süt dökmüş kedi kalır yanında öyle diyeyim. Beren saat doğru seçim olmuş, iktidar hırsı rolünü iyi yaparmış gibi geliyordu bana

bir seneden fazla var cok erken degilmi reklamlarinin cikmasi icin

kösem sultanı okumuştum. hürrem sultan süt dökmüş kedi kalır yanında öyle diyeyim. Beren saat doğru seçim olmuş, iktidar hırsı rolünü iyi yaparmış gibi geliyordu bana

tanınmamış biri olsa daha iyi olurdu muhteşem yüzyıl film olmuycakmış oyuncular başka dizilere dağılınca toplamak zor olur diye vaz geçmişler

Muhteşem Yüzyıl-Kösem'in Yolu

Seviyorum tarihi dizileri ama adını bari değiştirselerdi. Muhteşemlik Süleyman dönemindeydi yahu :)

Son düzenleme:
Muhtesem suleyman dedikleri icin kanuni sultan suleymana dizinin adi kesinlikle degistirmeliydiler. Adini feriha koydum emirin yolu olmus bu. Komik olmus. Bir de bereni oynatirlarsa tam olur. Donuk donuk bakislarini izleriz bol bol. Beren saat yerine yine soyluyorum taninmamis biti kosem sultani oynasaydi daha merak uyandirir daha inandırıcı olurdu. Burdan kosem sultan dizisinin yapimcilarina sesleniyorum beren saat kosem sultan olmasin. O az evlensin birkac yil tatil yapsin yuzunu unutalim sonra yine dizi ceksin :))

Arkadaşlar bende büyük bir merak ile Kösem Sultan dizisini bekliyorum. Özellikle oyunculardan Beren Saat'in başrol oyuncu olması dikkatimi çekti, bakalım bu dizide nasıl bir karakter canlandırması yapacak göreceğiz. Ayrıca dizi hakkında güncel detayları öğrenebileceğiniz bir site biliyorum isterseniz sizde inceleyin. http://www.kosemsultan.biz/

İçim şişti Beren Saat ten, Kitabnı şöyle bi gözden geçirmiştim, sinema filminide izlemiştim, film ve kitap birbirinden tamamen farklıydı.. Bakalım dizisinde ne görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…