Kösem sultan sert karakterli ve sert yüz hatlarına sahip bir osmanlı kadınıdır.beren saat bu rol içn kanımca yakışmamış.renkli göz sebebi ile olmuş olabilir.ayrıca tarihe oglunu kadınlardan sogutup deli eden çok keskin zekalı bir kadındır.umarım izlenir bir dizi olarak.tarih filmi degilde
bence de nurgül yeşilçay gibi daha yetenekli oyuncular oynasın. beren ne öyle lise tiyatro müsameresi gibi tonlamalar falan.Beren Saat'in oynayacağı nerden çıktı:44: bence de Beren olmasın, illa tanınmış biri oynayacaksa oyum Nurgül Yeşilçay'a.
Nurgül Yeşilçay'ın mimikleriyle tavrıyla bu rolün hakkından geleceğini düşünüyorum, Hürrem Sultan rolünden sonra Meryem Uzerli'ye böyle bir rol verilir mi ya da o oynar mı bilmiyorum ama Meryem Uzerli'de yakışır Kösem Sultan rolüne.
Kadro sağlam olsunda bakarız
Allah affetsin ben de BEREN'i sevemiyorum. Çok abartıldığını düşünüyorum bir de...Ben beren saati sevmiyorum cok antipatik geliyor. Acaba muhtesem yuzyil kadar guzel olur mu dizi, merak ve heyecan icerisindeyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu sefer ne saçmalayacaklar,merakla bekliyorum.:2:
Sen de haklısın. :)beren, kösem sultanı bence iyi oynar. Çünkü cadı rollerini iyi oynuyor ondan.
Evet ya , Nurgün Yeşilçay, belki belki Deniz ÇAKIR da olurdu.Beren Saat'in oynayacağı nerden çıktı:44: bence de Beren olmasın, illa tanınmış biri oynayacaksa oyum Nurgül Yeşilçay'a.
Nurgül Yeşilçay'ın mimikleriyle tavrıyla bu rolün hakkından geleceğini düşünüyorum, Hürrem Sultan rolünden sonra Meryem Uzerli'ye böyle bir rol verilir mi ya da o oynar mı bilmiyorum ama Meryem Uzerli'de yakışır Kösem Sultan rolüne.
Kadro sağlam olsunda bakarız
zaten bence de öyle izlenmeli hep muhteşem yüzyılı bu nasıl tarih diye eleştirdiler ama zaten dizinin başında yazıyordu tarihten "uyarlanmıştır ve kurgulanmıştır" diye. zevk için izlemek lazım, maksat tarihi bir nebze olsun görselleştirmek :)
ben hürremi de kösemi de gençken büyük hayranıydım ve kitaplarını okumuştum, araştırmıştım, benim için yanlış olduğunu gördüğüm şeyler olsa bile çok zevkliydi o yüzden ki hala muhteşem yüzyılı bitiremedim 50lerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?