"Kösem Sultan" Başlıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.661
798
[video=youtube;xAoq2u-h1bE]https://www.youtube.com/watch?v=xAoq2u-h1bE[/video]

Kösem Sultan dizisi başlıyor. Muhteşem Yüzyıl bir müjde ile bitti. Dizinin bitiminde Kösem sultan dizisinin başlayacağı müjdelendi. Peki Kösem sultan kimdir? Kösem sultan dizisi ne zaman başlayacak? İşte Kösem Sultan dizisi ile ilgili merak edilen her şey…

5 Ocak 2011 yılında başlayan “Muhteşem Yüzyıl” dün gece son bölümünü yayınlayarak veda etti. Sadece Türkiye’de pek çok ülkede izlenme rekorları kıran ‘Muhteşem Yüzyıl’ın bitiminde ‘Kösem Sultan’ dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı.

http://sozcu.com.tr/2014/magazin/kosem-sultan-dizisi-basliyor-530689/

Ben beren saati sevmiyorum cok antipatik geliyor. Acaba muhtesem yuzyil kadar guzel olur mu dizi, merak ve heyecan icerisindeyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Muhteşem Yüzyıl bitti arkasından bu fragman yayınlanınca hemen bu sezon başlayacak gibi bir izlenim oluştu ama Timur Savcı biraz ara vermek dinlenmek istediğini zaten belirtmişti ve bu dizinin 1-1.5 sene sonra yayınlanacağı söylendi yani bu sezon yayınlanmayacak. Beren Saat'in oynama konusu ise oradaki küçük kızın Beren'e benzetilmesinden yoksa şimdiden birilerini düşündüklerini zannetmiyorum. Hem Beren evlenecek belki o zamana hamile olur ama Kösem Sultan'ın filmini izlemiştim dizisi de harika olacaktır bu sezon olsaydı iyiydi.

Bence beren oynamasın zaten, filmini sıkıcı bulmuştum ama büyük heyecanla bekliyorum diziyi. Benim hayran olduğum iki kadından biri kösem, ilki hürremdi

Kösem Sultan aslında Hürrem Sultandan daha etkili olmuş Osmanlı yönetiminde oğlu 4. Murat tahta çıktığında 11 yaşındaydı, yine sonrasında padişahlığa oğlu 1. İbrahim çıktı, hatta ve hatta torunu 4. Mehmet tahta çıktığında 6 yaşındaydı(I.İbrahimin oğlu tek oğlu).. Ee haliyle etkili oldu yönetimde... sonrada 4. Mehmetin annesi Turhan sultan ile sıkı bir rekabete girdi, bir gece odasında boğularak öldürüldü.. Beren Saat olduğu için izlenir bence yoksa Muhteşem Yüzyıl varken bir çok Osmanlı dizisi çekildi hiçbiri izlenmedi. Beren izletir...

Son düzenleme:
beren, kösem sultanı bence iyi oynar. Çünkü cadı rollerini iyi oynuyor ondan.

Türkiye'nin Yıldızları yarışmasına katıldığı zamanlardan beridir takip ederim Beren Saat'i beğenirim oyunculuğunu
Güzelliğine,fiziğine,kişiliğine ise hayranım.
Kösem Sultan'ı canlandırmasını tercih etmem çünkü biraz ara vermeli, yüzünü eskitmemeli diye düşünüyorum
Ama eğer Beren oynayacaksa kesinlikle altından başarıyla kalkacaktır:81:

Bence de taninmamis bir yüz olmali ... Bence biz taninmamis yüzlere daha çok ilgi gösteriyor uz mesela meryem uzerli dizi den çok meryem uzerli dikkat çekti

Kösem sultan sert karakterli ve sert yüz hatlarına sahip bir osmanlı kadınıdır.beren saat bu rol içn kanımca yakışmamış.renkli göz sebebi ile olmuş olabilir.ayrıca tarihe oglunu kadınlardan sogutup deli eden çok keskin zekalı bir kadındır.umarım izlenir bir dizi olarak.tarih filmi degilde

zaten bence de öyle izlenmeli hep muhteşem yüzyılı bu nasıl tarih diye eleştirdiler ama zaten dizinin başında yazıyordu tarihten "uyarlanmıştır ve kurgulanmıştır" diye. zevk için izlemek lazım, maksat tarihi bir nebze olsun görselleştirmek :)

ben hürremi de kösemi de gençken büyük hayranıydım ve kitaplarını okumuştum, araştırmıştım, benim için yanlış olduğunu gördüğüm şeyler olsa bile çok zevkliydi o yüzden ki hala muhteşem yüzyılı bitiremedim 50lerdeyim

Beren Saat'in oynayacağı nerden çıktı:44: bence de Beren olmasın, illa tanınmış biri oynayacaksa oyum Nurgül Yeşilçay'a.
Nurgül Yeşilçay'ın mimikleriyle tavrıyla bu rolün hakkından geleceğini düşünüyorum, Hürrem Sultan rolünden sonra Meryem Uzerli'ye böyle bir rol verilir mi ya da o oynar mı bilmiyorum ama Meryem Uzerli'de yakışır Kösem Sultan rolüne.

Kadro sağlam olsunda bakarız

bence de nurgül yeşilçay gibi daha yetenekli oyuncular oynasın. beren ne öyle lise tiyatro müsameresi gibi tonlamalar falan. bir de hep aynı ifade.

bir beren saat bi tuba büyüküstün merve boloğur gibi oyuncular senaryo iyi olmadığı sürece izlettiremiyor. çiğ kalıyorlar.

kösem sultana şöyle sağlam bir kadın lazım. şanına yakışsın.

Ben beren saati sevmiyorum cok antipatik geliyor. Acaba muhtesem yuzyil kadar guzel olur mu dizi, merak ve heyecan icerisindeyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah affetsin ben de BEREN'i sevemiyorum. Çok abartıldığını düşünüyorum bir de...

Bu sefer ne saçmalayacaklar,merakla bekliyorum.:2:

beren, kösem sultanı bence iyi oynar. Çünkü cadı rollerini iyi oynuyor ondan.
Sen de haklısın. :)

Evet ya , Nurgün Yeşilçay, belki belki Deniz ÇAKIR da olurdu.

Her ne kadar kurgulanmıştır desede bizim millet tarih olarak izlenir.tabiki kisiler tarihi gerçek.yanlış kişilerin elinde.tarihte oyle kanuni yok.

Kösem sultanı bende çok duydum bu aralar özellikle Beren saat in oynayacağını söylüyorlar :26: ve merakla bekliyorum Eyül 2015 mi çok uzun süre ya bu sezon olaydı iyiydi bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…