• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Köşe Takımına Hangi Model Berjer??

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Kalsedon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
150
6
48
Hanımlar bana da fikir verebilir misiniz? Aşağıda gördüğünüz köşe takımını oturma odamda kullanıyorum.Bir köşesinde dayanmak için yer olmadığı için oturmaya pek kullanışlı değil..Ben de hem oturma alanını çoğaltmak hem de görüntüyü canlandırmak için mobilyacıya 2 tane berjer yaptırmaya karar verdim.Kafamda klasik model berjer var ama o modelde benim koltukların modeline abes düşer gibi geliyor.Sizce hangi model berjer daha uygun olur? Kumaş olarak siyah zemine kırmızı renkli gibi döşeme düşünüyorum.Bu konuda benimle fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
$köşe takımı.webp$berjer.webp$berjer2.webp$berjer3.webp$berjer4.webp$berjer5.webp$berjer6.webp$berjer7.webp$berjer9.webp

Merhaba, ben buralarda yeniyim, bu ilk mesajım. :) Yeni evleneceğim ev döşeyeceğim de bakayım buralara dedim. :) Bence de en uygun yasemin'in dediği gibi o koltuk. Hem sizin koltuk gibi modern hem de ayakları metal olduğu için diğer koltukla da uyumlu gibi geldi bana.

en uyumlu olan bir ve beş numaralı olan stil bence güzel olur

Köşe takımının ayakları metal oldugu için sende metal ayaklı olanları tercih et
renkli kumaşlarda ki modellerde güzel ama onların ayakları mutlaka metal olursa cok şık durur :)

Back
X