• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu köşe takımıma uygun kombinler

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sirine87

yeşhilll
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
23
0
16
Tekirdağ
istikbalin naturel delukse köşe takımını aldım odamı nasıl kombine ediyim krem rengi koltuklar kenarları koyu kahve kahveylemi kombine ediyim yoksa hangi renkle kombine edebilirim...tv ünitesinin arkasına duvar kağıdı yapmayı istiyorum onun hakkında fikir verirmisiniz..perdeleri fon perdelerimi istanbul desenli düşünüyorum nasıl olur $İstikbal-Natural-Köşe-Takımı.webp$fon.webp

cnm merhaba öncelikle hayırlı olsun köşe takımın:16:. halıdan başlamak istiyorum daha önce shaggy halı kullandın mı kullanmadıysan ve heves ediyorsan bence etme çünkü temizliği çok zor içine bişi düşürsen arasında kalboluyor leke olunca silsen saçakları çok çabuk eskiyor yani tavsiye etmem hiç:50: kk da da bir çok bayan şikayetçidir shaggy halıdan benden söylemesi bu linkteki konuya bak istersen cnm http://www.kadinlarkulubu.com/sorular-sorunlar-tavsiye-oneriler/271594-shaggy-hali-temizligi.html

gelelim köşe takımını kombinlemeye bence renkli kırlentlerle ve kırlentlerine uygun bir perdeyle kombinliyebilirsin cnm odana hem ferahlık verir hemde neşenizi arttırır diye düşünüyorum cnm nacizane fikrim bu yönde:34:

köşe takımı çok hoş, halıda renk olarak çok uyumlu ama perde uyumlu olacak gibi gelmiyo bana. panolu perde daha güsel olur die düşünyorum ben. duvar kağıdı düşünyomussun bide odan karşık olmazmı?

ya aslında duvar kağıdını 3 boytutlu taş görünümlü olanlardan sade ve sadece tv ünitesi arkasına düşünüyrom krlentler den ne renk gider sizce bu takıma ne renk yaptırıyım perde rengide önemli

Sakın shaggy alma, benim evde bir tane var ama beni çileden çıkarıyor..
Temizliği çok zor, süpürmek bile eziyet. Ters çevirmeden süpürdüm sanma.. Dibine iniyo hep dökülenler..

Tam tersi bende shagyden çok memnunum bi silkeliyosun yeni alınmış gibi oluyor hiç süpürge kullanmıyorum temizliği kolay ne dök
lürse dökülsün leke kalmıyor senelik yıkamaya veriyosun değiştirip sadece oturduğum odada var elimde olsa hepsini değiştirip shagy alırım

Değil canm makarna olanlar naylon oluyor leke çıkmıyor yapış yapış oluyor eziliyor halılar
markası önemli ipek shagyler var onlar en iyisi ben çok memnunum

Koltuklarındaki kırlentler desenli olduğu için halın düz olması iyi olur bence perdelerinde düz olmalı içindeki kırlentteki koyu renkten seçebilirsin desenli çok karışık olur resimdeki halı makarna halılardabn temizliği çok zor leke çıkmıyor çok naylonsu onun yerine yine düz renk bi halı seç:34:

Perdeleri hazır almayıp diktireceksen eğer perdeciden yastık da dikmesini isteyebilrsin, koltukta da aynı desenden yastıklar olursa bütünlük sağlar diye düşünüyorm.

perdeler istanbul desenli ve onun kumaşından yastık yaptırsamda... halı duz koyu kahve olsa... tv ünitesinin arkasına resmini koyduğum3 boyutlu taş görünümlü duvar kağıdı yaptırsamda.. canlı çicek alsam cam boyuna bide spor bi lambeder koyup ortayada spor şık bir sehpa alsam bide farklı bi duvar rafı alsam nasıl olur

Back
X