Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Köşe Takımı Tavsiyeniz Var mi?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

fatihinkedisi

Guru
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
27
12
arkadaslar dugunume cok az kaldi, salonu ve yatak odasini aldik ama oturma odasi icin bisey yok.

odanin ebatlari 4.14 x 2.88 . buna uygun karsilikli iki cekyatli takim alsak -ikimizin de ailesi uzakta, geldiklerinde yatmaya yer olmasi icin- bu sefer aradaki mesafe dar oluyor. köse takimi dusunduk ama modelini begendiklerim hep cok acik renk. salonum zaten acik oldugu icin oturma odasi lekeye biraz daha dayanikli, ileride cocuk oldugunda da kullanisli birsey olsun istiyorum. acilip yataga donusebilen altinda sandikli bir kose takimi, koyu olmayan renklerde. internette bakip bu istedigim gibiymis dediklerim hep 3+2 lik yani 5 kisilik kose takimlari, zaten tam kose olan yere kimse oturmuyor, haliyle ancak 4 kisinin oturmasina musait oluyor.

sizce 4 kisi icin kose takimi almaya deger mi? mesela sunun gibi bisey: http://www.dogtas.com.tr/Urun/oturmaodalari/kosetakimi/554/Mistral/
yada sizin kullandiginiz veya gorup begendiginiz bi model var midir?

Son düzenleme:
canım bazı yerler özel ölçüyapyor yrin ne kadarsa ona uygun kullanışlı bi şekilde biraz daha araştırmanı tavsiye ederim ben cnm

linkini verdiğin köşe takımı çokkk hoşş,aklının bir köşesinde dursun bu,hatta benmde dursun

Bende l koltuk bakıyorum canım. Enza mobilya City aklımıza yattın nişanlıma bi bak derim. Ama altı sandıklar değil

Bende l koltuk bakıyorum canım. Enza mobilya City aklımıza yattın nişanlıma bi bak derim. Ama altı sandıklar değil

evet yatasin mobilyalari kaliteli oluyor ben de gormustum onu.ama acilip yataga donusemiyor. bu yuzden bir de rengi yuzunden olmaz bize. salonum acik krem ve cicekli, bu yuzden oturma odam da krem olmasin istiyorum. koyu renk zaten hic istemiyorum, onun yerine canli renkler olabilir ton koyu olsa da. mesela turuncu veya haki yesil gibi.

bilemedim ki ya. az da kaldi evlenmemize. iki hafta icinde de turkiyeden ayrilip dugun icin geri gelicem. haliyle hic firsatim kalmicak

sence linkini attigim dogtasin mistral nasil? acaba cok mu kucuk? oturma odasini ben hani gunluk otururken ama mesela kayinvalidemler geldiginde de kullanabilmek istiyorum. iki kisi biziz zaten, iki onlar bir de kucuk gorumcem var liseli, toplamda 5 kisiye yeticek bi oturma imkani gerekiyor yani.

canım bazı yerler özel ölçüyapyor yrin ne kadarsa ona uygun kullanışlı bi şekilde biraz daha araştırmanı tavsiye ederim ben cnm

tesekkur ederim cevabin icin. olculu yaptirirsak onun bekleme suresi uzun diye dusunmuyoruz simdilik. salon da yatak odasi da oyle beklemeli geliyor. ancak bir ayda yapiyorlar. bir de bunu beklersek biz halinin ustunde uyuyup yasicaz bu gidisle :) ama merak ettim, kendin siparisle olculu yaptirinca daha pahali olmuyor mudur ki?

İkeadaki yatakli kose koltuklara bak derim.. Ben oyle yapicam.

Canım alfemonun camelia oturma gurubunu öneririm. Hem oturma odası için boyut olarak gayet uygun hem de çift kişilik yatak oluyor ama normal çekyatlara göre daha büyük yatak boyutu. Normal çift kişilik yatak boyutuna yakın. İstediğin kumaş seçeneklerini uygulatabiliyorsun. Biz evin tüm mobilyalarını alfemodan aldık, geçen hafta da oturma odamıza aldık. Çok kaliteli ürünleri, memnununuz. İncelemek istersen Link için; http://www.alfemo.com.tr/urunler/1072/oturma-grubu/2293/camelia-minor-oturma-grubu.aspx

Son düzenleme:
İkeadaki yatakli kose koltuklara bak derim.. Ben oyle yapicam.

onlara da baktim ama ben temizlemesi kolay bisey olsun istiyorum, ikeada ya tamamen kopkoyu yada tamamen cok acik renkler var. bir de o kiliflar cikabiliyor olsa bile yikanabilir ozellige sahip degil. okuyosun hepsinde kuru temizleme yaziyor. ben ogrenciligim boyunca ikea esyasi kullandigim icin biraz da, biktim ikeadan. evlendigimi anlayim biraz :)

Yeni gördüm canım kusura bakan. Sen oturma odanda kullanacağın koltuk istiyorsun. Mistral bence küçük ve fiyatı o koltuk için çok. Enzada ayda var mesela. Krem rengı internette ama hakî gibi bir renk oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ebat olarak bundan daha büyük. Oturma odası olduğu için daha uygun fiyata bak derim. Ayrıca sen yatak olsun diyorsun ya dediğim aydayı beğenmezsen ider, decorall, konfor gibi markalara bakabilirsin onlarda vardı.

Mistral küçük gerçekten

Ben bu modeli aldım çok memnunum. süngerleri çok kaliteli çıktı cocuklar ustunde hopluyor. hiç bir yerlerine batmıyor tahtalar.. ayrıca silinebilir kumaş iz bırakmıyor. tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör: