- 21 Eylül 2012
- 27
- 12
-
- Konu Sahibi fatihinkedisi
canım bazı yerler özel ölçüyapyor yrin ne kadarsa ona uygun kullanışlı bi şekilde biraz daha araştırmanı tavsiye ederim ben cnmarkadaslar dugunume cok az kaldi, salonu ve yatak odasini aldik ama oturma odasi icin bisey yok.
odanin ebatlari 4.14 x 2.88 . buna uygun karsilikli iki cekyatli takim alsak -ikimizin de ailesi uzakta, geldiklerinde yatmaya yer olmasi icin- bu sefer aradaki mesafe dar oluyor. köse takimi dusunduk ama modelini begendiklerim hep cok acik renk. salonum zaten acik oldugu icin oturma odasi lekeye biraz daha dayanikli, ileride cocuk oldugunda da kullanisli birsey olsun istiyorum. acilip yataga donusebilen altinda sandikli bir kose takimi, koyu olmayan renklerde. internette bakip bu istedigim gibiymis dediklerim hep 3+2 lik yani 5 kisilik kose takimlari, zaten tam kose olan yere kimse oturmuyor, haliyle ancak 4 kisinin oturmasina musait oluyor.
sizce 4 kisi icin kose takimi almaya deger mi? mesela sunun gibi bisey: http://www.dogtas.com.tr/Urun/oturmaodalari/kosetakimi/554/Mistral/
yada sizin kullandiginiz veya gorup begendiginiz bi model var midir?
arkadaslar dugunume cok az kaldi, salonu ve yatak odasini aldik ama oturma odasi icin bisey yok.
odanin ebatlari 4.14 x 2.88 . buna uygun karsilikli iki cekyatli takim alsak -ikimizin de ailesi uzakta, geldiklerinde yatmaya yer olmasi icin- bu sefer aradaki mesafe dar oluyor. köse takimi dusunduk ama modelini begendiklerim hep cok acik renk. salonum zaten acik oldugu icin oturma odasi lekeye biraz daha dayanikli, ileride cocuk oldugunda da kullanisli birsey olsun istiyorum. acilip yataga donusebilen altinda sandikli bir kose takimi, koyu olmayan renklerde. internette bakip bu istedigim gibiymis dediklerim hep 3+2 lik yani 5 kisilik kose takimlari, zaten tam kose olan yere kimse oturmuyor, haliyle ancak 4 kisinin oturmasina musait oluyor.
sizce 4 kisi icin kose takimi almaya deger mi? mesela sunun gibi bisey: http://www.dogtas.com.tr/Urun/oturmaodalari/kosetakimi/554/Mistral/
Bende l koltuk bakıyorum canım. Enza mobilya City aklımıza yattın nişanlıma bi bak derim. Ama altı sandıklar değil
canım bazı yerler özel ölçüyapyor yrin ne kadarsa ona uygun kullanışlı bi şekilde biraz daha araştırmanı tavsiye ederim ben cnm
arkadaslar dugunume cok az kaldi, salonu ve yatak odasini aldik ama oturma odasi icin bisey yok.
İkeadaki yatakli kose koltuklara bak derim.. Ben oyle yapicam.
evet yatasin mobilyalari kaliteli oluyor ben de gormustum onu.ama acilip yataga donusemiyor. bu yuzden bir de rengi yuzunden olmaz bize. salonum acik krem ve cicekli, bu yuzden oturma odam da krem olmasin istiyorum. koyu renk zaten hic istemiyorum, onun yerine canli renkler olabilir ton koyu olsa da. mesela turuncu veya haki yesil gibi.
bilemedim ki ya. az da kaldi evlenmemize. iki hafta icinde de turkiyeden ayrilip dugun icin geri gelicem. haliyle hic firsatim kalmicak
sence linkini attigim dogtasin mistral nasil? acaba cok mu kucuk? oturma odasini ben hani gunluk otururken ama mesela kayinvalidemler geldiginde de kullanabilmek istiyorum. iki kisi biziz zaten, iki onlar bir de kucuk gorumcem var liseli, toplamda 5 kisiye yeticek bi oturma imkani gerekiyor yani.