Köse takimi icin perde önerisi kizlar

portakalca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
86
20
Kizlar merhaba eylulde düğünüm var eşyalarımizi seçtik cok şükür. Ama oturma odam çok küçük. Küçük bi köşe takimi aldik oraya 2 tane cam var odamda biri petek üstü biri boydan cam balkona cikiyor ama dedigim gibi cok kucuk ve ben oraya nasil perde seccegimi bilmiyorum. Köşe takimida spor bi takim. Zebra alsam çok bos mu kalir tül perde yapsam cok basit mi kalir karar veremiyorum öneriniz varmi yeni model şunu tercih edebilrisin diyeceğiniz

Modern bir takimsa.zebra olabilir gerçi ben tülden yanayım evi gösteren perde hemde kullanış açısından stor ve zebra sevmiyorum ben istediğim zaman çıkarıp yıkayacağım senin böyle takintilarin yoksa zebra da kullanabilirsin tül alicaksanda daha spor modellere bak derim

Benimde oturma odamda cok kucuk ve iki cam var. Köşe koltuk kullanıyorum. Ağir bir model değil.
Güneşligim petek uzerinde bitiyor, tülüm ve fonlarim petek altina kadar uzun.
Tülüm beyaz ince ince cizgili, fon perdemde tülden ve koltuk rengime uyumlu düz, tek renk sade birsey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…