köşe koltuk

mlkbks

her kapıya 1 kap su ,1 kap mama
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
502
103
33
Merhaba arkadaslar annem memlekete tasinirken esyalarini dagitti cogunu eskiciye satti ancak 4 5 ay kullandigi 2.000liraya aldigi koltuguna kiyamadi bi ara alirim diyip birakdi ancak suan istemiyor:)arka odam bos diye bana birakdi ancak oda ufak koltuk butun odayi kapliyo neredeyse,ee kullanmiyorumda odayida camasir odasi olarak kullanmak istiyorum cok hosuma gitmesine ragmen isime yaramayan bu kose takimi satmak istiyorum,eskiciye ayni tipte bir koltugun fiyatini sordum 800 civari bi fiyat soyledi ancak esim tek gidio resmi gosterip kaca alirsiniz dediginde 150 dedi:))yani aradaki araci bize zarar:))istanbul gaziosmanpasadayim 650 gibi bi fiyat dusundum isteyen olursa masada var ufak acilir kapanir onuda vericem onun hediyesi olsun oda:)
temiz durumda heray temizler supururum
1.60a 2.50 olculerinde oturma alani 80 cm
2 tarafda bazali
yatak olabiliyo
yastiklar fermuarli(cikarip yikanmasi kolay)

Eklentiler

• 20150226_191701.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 182
Canim bu fiyat buraya cok fazla ayni tip koltugu burada 150 tl ye gordum.. 650 veren insan 800 verip garantilisini sifirini alir. Ins satabilirsin canim...

2014ocakda 2.000tl ye alindi .sanmiyorum aynisi 150 liraya satilsin,ayni kalitede mi p3ki:)

Bu takım ider mobilya marka sanırım umarım istediğiniz fiyata satarsiniz... 150 tl komik bir rakam ama nakliyat falan düşünülürse 500 olabilir hayırlı satışlar.

Bu takım ider mobilya marka sanırım umarım istediğiniz fiyata satarsiniz... 150 tl komik bir rakam ama nakliyat falan düşünülürse 500 olabilir hayırlı satışlar.
Nakliyeyi alici halledecekse dddiginiz fiyat civari olabilir evet:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…