köşe koltuk takımları bi bakın kızlar :))

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
Pazartesi mobilya alışverisine cıkıcaz .. Oturma odam bıraz kucuk oldugu ıcın derli toplu olsun gözüksün istiyorum. yaşam ünitesi koymucam televızyonumu duvara monte ettırcem ve aklımda olan sadece ıkı dolablı bırsey marangozdan yaptırmayı dusunuyoruz. Köşe koltuk takımı almak ıstıyorum fakat temızlıgı nasıl kullanımı nasıl dıye hıc bı fıkrım yok. Sorum şudur: Köşe koltuk takımı kullananlar memnunlar mı? fazla yayvan genıs koltuk ıstemıyorum cok fazla yer kaplıyor evımız 100 mt2 2+1 oturma odası kucuk ama koltuklarla da ıyıce kapatmak ıstemıyorum odayı sade ve kullanıslı bısey olsun ıstıyorum sımdıden teşekkürler :))Eki Görüntüle 715089 Eki Görüntüle 715090 Eki Görüntüle 715091 Eki Görüntüle 715092

en son led ışıklı olan duvar ünitesine bayılıyorum bende o kadar cok araştırdım ki en son onu yapmaya karar verdim bende salonuma

köşe takımları gayet kullanışlıbende ünite yaptırcam yalnız duvara monteli raflar koydurcam çok araştırdım çok spor oluyor ve hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…