köşe koltuk takımları bi bakın kızlar :))

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
Pazartesi mobilya alışverisine cıkıcaz .. Oturma odam bıraz kucuk oldugu ıcın derli toplu olsun gözüksün istiyorum. yaşam ünitesi koymucam televızyonumu duvara monte ettırcem ve aklımda olan sadece ıkı dolablı bırsey marangozdan yaptırmayı dusunuyoruz. Köşe koltuk takımı almak ıstıyorum fakat temızlıgı nasıl kullanımı nasıl dıye hıc bı fıkrım yok. Sorum şudur: Köşe koltuk takımı kullananlar memnunlar mı? fazla yayvan genıs koltuk ıstemıyorum cok fazla yer kaplıyor evımız 100 mt2 2+1 oturma odası kucuk ama koltuklarla da ıyıce kapatmak ıstemıyorum odayı sade ve kullanıslı bısey olsun ıstıyorum sımdıden teşekkürler :))
$Salon-dekorasyon_1.jpg $images.jpg $elips_unite (7).jpg
mesela şu tarzda birşeyler televızyonu duvara monte alta 2 tane kapaklı dolap tarzında birşey havada duruyo tam olarak tarif edemedim ama şu tarzda birşeyler dıye dusunuyorum işte kızlar..
fikirlerinize ihtiyacım var
$84549658_tn30_0.jpg

bence istikbal veya bellonadan al biz yıllardır istikbal ve bollana markasını kullanıyoruz ve cok memnunuz bıde kose alırken ayakları yerden yuksek al temızlığı kolay olur yoksa arkasını cekmek cok zor olur

İstikbalde guzl modeller yok hoşuma gitmedi fazla. Aslında bana bir kaç önerî gösterirseniz çok hoşuma gider :))

Natural Deluxe Köşe Takımı - İstikbal Mobilya ben bunu beğendim Rodos Köşe Takımı - İstikbal Mobilya bu takımda cok kullanıslı cunku ayaklrı yuksek temızlığı guzel olur sadece ben rengını beğenmedım baska bı renkle guzel durucağnı dusunuyorum Lavida Köşe Takımı - Bellona Mobilya buda benım hosuma gıttı dıyorum ya koltukta renk onemlı koltugu cok farklı gosterebılır, bıde yatak olması cok onemlı bu urunlern hepsi yatak oluyor kullanıslı yanı.artık karar senın

aynen bizim ev de küçük ve oturma odasında köşe koltuk ve aynen istediğiniz gibi tv ünitemiz var.çok derli toplu oluyor ve ortada yer kalıyor dolaşmaya.ben çok memnunum.tv izlerken uzanıp izlemek çok rahat oluyor.köşe koltuk her yerde var.siz ne renk istediğinize karar verin yaparlar.biz yerel bir mobilyacıdan aldık.evimizin en sevdiğimiz yeri oturma odası :) biz L kısmını başka renk, Çekyat kısmını da başka renk yaptırdık.çekyat kısmı yatak oluyor.ayrıca ikisinin de altında baza var.bence bazalı olmalı.çok dağınık topluyor.ama benimki biraz alçak.altını temizleyemiyorum.bir de puf yaptırdık biz 3.bir renk.o zaman maddi durumdan dolayı pufun içini açılıp kapanan yaptıramadık ama gerek de yokmuş.o zaman çekmesi falan zor olabilirdi.

Kirada oturuyorsanız büyük bir köşe takımını tavsiye etmem. Taşınmak istediğinizde uygun ölçülere göre salonu olan ev aramaya başlıyorsun istemeden. Bizim de başımıza geldi. 2 odalı eve sığabilecekken salonu köşe takımımızı alabilecek büyüklükte sadece 3 odalı evler olduğu için daha fazla kiraya 3+1e taşınıdık.

X