Köşe Koltugum icin yardim

Koltuğun renginde fon perdesi olur. Lila, pembe, gri tonlarında fon perdelerine bakabilirsiniz. Düz renk tercih ederseniz daha güzel durur, yastıklar desenli olduğu için desenli fonlar gözü yoracaktır...Güzel günlerde kullanın.

Eylulde evlencem. Resimdeki kose koltugu aldim. Sizce nasil. Ve bu koltuga gore fon perde rengi ve nasil dekore etmeliyim...Eki Görüntüle 1444363
Canım bellonadan mı aldınız bizde koltuk takımına bakıştık ama bende buna benzer aldım koltuk takımı berjerleri çiçekli zemini düz ben çiçekli kumaşdan istedim fabrikadan fon perdeye onu diktireceğim mor çiçekli öyle yapabilirsin bence

Bnde zaten duz renk fon istiyorum.galiba fon rengi pembenin koyusunu yaptirabilirim

Bu koltuk takimida gizelmis gule gule kullanin. Benim koltukta cicek desenleri cok oldugu icin perdemi desenli yaparsam gozu yorar. Zaten salonum kucuk.o yuzden kose koltuk almak zorunda kaldim bnde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…