Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korunmayı bıraktıktan sonra ???
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Nisan 2018
- 362
- 104
- 103
Merhaba geçen ay sadece bir gün korunmasız ilişkim oldu ve adetim gecikmedi gününde oldum. Bu ay hiç korunmadım bata 11 gün var herkeste bu şekilde değişiklikler oluyor mu bilemiyorumkızlar ilk kez korunmayı bıraktıktan sonra vücudunuzda ne gibi değişiklikler gördünüz? Benim adetlerim gecikmeye başladı böyle yaşayan sonraki aylar gebe kalan var mıı ??
- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Bennnnnn 2 yıl öncesine kadar spiralle korunuyodum her ay adet olurdum çıkardıktan sonra hep geç geç olmaya başladım halen daha düzeldi ve hamilede kalmadım malesefffkızlar ilk kez korunmayı bıraktıktan sonra vücudunuzda ne gibi değişiklikler gördünüz? Benim adetlerim gecikmeye başladı böyle yaşayan sonraki aylar gebe kalan var mıı ??
- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Bu zamana kadar hep korunduysaniz gecikme olabilir diye dusunuyorum bende
Nerdeyse 1 yıl korunduk ondan mı acabaMerhaba geçen ay sadece bir gün korunmasız ilişkim oldu ve adetim gecikmedi gününde oldum. Bu ay hiç korunmadım bata 11 gün var herkeste bu şekilde değişiklikler oluyor mu bilemiyorum
- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Spiral yapıyormuş öyle duydum onu bazen kayarsa daha tehlikeli oluyormuşBennnnnn 2 yıl öncesine kadar spiralle korunuyodum her ay adet olurdum çıkardıktan sonra hep geç geç olmaya başladım halen daha düzeldi ve hamilede kalmadım malesefff
Benim kaymisti gittim cikarttirmistim sonra bebek istedik olsun dedik ama olmadı 2 yıldır tedavide gördüm yine olmadı siz ne ile korunuyodunuz ve ne zaman korunmayı biraktinzSpiral yapıyormuş öyle duydum onu bazen kayarsa daha tehlikeli oluyormuş
- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Bence ondan olabilir.Nerdeyse 1 yıl korunduk ondan mı acaba
- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Ben zaten 1 yıla yakın evliyim.prezervatf ya da geri çekilme ile korunuyorduk ama vücudum alt üst oldu :)Benim kaymisti gittim cikarttirmistim sonra bebek istedik olsun dedik ama olmadı 2 yıldır tedavide gördüm yine olmadı siz ne ile korunuyodunuz ve ne zaman korunmayı biraktinz
- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Bakalım iki adet geride bıraktım bu ay 3. Adeti bekliycem inş gebe olurum olmazsam da inş adetim gecikmez :)Bence ondan olabilir.
- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Allah gonlune gore versin insallah hamilesindir :))Bakalım iki adet geride bıraktım bu ay 3. Adeti bekliycem inş gebe olurum olmazsam da inş adetim gecikmez :)
Onlar etki etmez diyebiliyorum Spiral etkiler vede dogumkontrol hapı etkiler ama diğerleri pek etki etmez bi doktora gorunün derim ben genellikle Spiral ile korundumBen zaten 1 yıla yakın evliyim.prezervatf ya da geri çekilme ile korunuyorduk ama vücudum alt üst oldu :)
- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Amin hayırlısı olsun sağlıklı olsun inşAllah gonlune gore versin insallah hamilesindir :))
- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Göründüm bir şey gözükmüyor dedi yani ben stresten olabileceğini düşündüm bir de vücut spermi görünce kafayı yedi herhaldeOnlar etki etmez diyebiliyorum Spiral etkiler vede dogumkontrol hapı etkiler ama diğerleri pek etki etmez bi doktora gorunün derim ben genellikle Spiral ile korundum
- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Bende korunma yonteminizden degil vucudun spermle tanismasindan kaynakli olabilcegini dusundum. Ilk evlendigimde korunmadik hic adet duzenim şaştıGöründüm bir şey gözükmüyor dedi yani ben stresten olabileceğini düşündüm bir de vücut spermi görünce kafayı yedi herhalde
Olabilir canm stresten çok sey oluyo inşallah en kisa zamanda gelir bebeginnnGöründüm bir şey gözükmüyor dedi yani ben stresten olabileceğini düşündüm bir de vücut spermi görünce kafayı yedi herhalde
- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Ben de öyle düşünüyorum bazen de belki tutunmaya çalışıyor beceremiyor diye gecikiyor diyorumBende korunma yonteminizden degil vucudun spermle tanismasindan kaynakli olabilcegini dusundum. Ilk evlendigimde korunmadik hic adet duzenim şaştı
- 16 Nisan 2018
- 4.715
- 3.470
- 133
Amiinnn :)Olabilir canm stresten çok sey oluyo inşallah en kisa zamanda gelir bebeginnn
- 6 Mart 2018
- 1.726
- 1.108
- 83
Oda olabiliirrBen de öyle düşünüyorum bazen de belki tutunmaya çalışıyor beceremiyor diye gecikiyor diyorum
- 9 Aralık 2014
- 4.215
- 7.877
- 158