Korunmayı bıraktıktan sonra adet düzensizliği yaşıyorum geç oluyorum nedenini bilen v

elfmetn

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2012
14
0
16
İstanbul
5 yıllık evliyim son 1 yıldır korunmayı bıraktık ..doktora gittim ultrasonla baktı yumurtalıklarıma sorun olmadığını söyledi.. Geçtiğimiz mayıs ayında 8 gün kadar geciktim miğde bulantılarım göğüslerimde şişme bel ağrılarım olmaya başlayınca, gebe olduğumu düşünüp test yaptım negatif çıktı .. Sonra ki 2 ay düzenli reglee oldum gününde .. Ramazanda erken oldum 1 hafta .. Sonra ki ay bir kaç gün yine gecikmeli oldu .. Son reglee dönemimde yine 10 gün geciktim .. Araştırdım biraz yumurtalıklarımın anneliğe hazırlandığını söylediler .. Bilgisi olanlar varsa yazsınlar lütfen .. Teşekkürler şimdiden .

merhaba bende de aynı sorun var daha önce adetlerim hep düzenliydi tam gününde 28 günde bir olurdum korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay 1 ay gecikti kesin hamileyim dedim doktora gittim birşey yok doktor bir ilaç verdi adet söktürücü sanırım bunu kullan 3 gün sonra adet görürsün dedi kullandım 20 gün sonra hastalandım oda 2 gün sonraki aylar hep 30 ,31 ,32 kendime çok şaşırdım yaklaşık 3 ,4 aydır 28,29,30 arasında oluyorum strese bağlıyorum ben çok istediğim için hep aklımda hastalanıcam mı soruları beynimde stresten gecikiyorum. dedikleri gibi inşallah anneliğe hazırlıktır sıkma canını...

kizlar dogum kontrol hapi ile korunup biraktiysaniz öyle oluyo..ama baska sekilde korunduysaniz onu bilemeyecegim...

kızlar bendede aynı sıkıntı var ilaç kullanırken gayet normalde fakat bıraktıktan sonra azaldı 3 gün oluyorum o da az az tuvalete oturursam falan yani düzenliliğimi geçti acaba?

doğum kontrol hapı hiç kullanmadım zaten ben değiş eşim korunuyordu anlamadım neyse ki çok büyük gecikmeler değil 1 2 günün bir zararı olmaz heralde.

o zaman önemli degil bence bendede oluyo cünkü....bütün testlerimi yaptirdim normal cikti..

yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim :) allah razı olsun hepinizden .. çok şükür korkularım boşaymış hamileymişim 45 gümlük :) çok mutluyum allahıma şükürler olsun .. allahım isteyen herkese nasip etsin .. tekrar teşekkürler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…