Arkadaşlar benim de iki aydır adet düzenim bozuldu korunmayı bıraktığımızdan beri. Ve ben değil eşim korunuyordu.yani ilaç da kullanmadım ama bunun sebebi nedir anlayabilmiş değilim. Aynı durumu yaşayanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
ARKADAŞLAR BEN KORUNMAYI BIRAKTIKTAN SONRA ADET DÜZENİM TAMAMEN DEĞİŞTİ 31 GÜNDE ADET OLURDUM FAKAT 5 AYDIR 38 36 34 32 VE EN SONDA 24 E İNDİ VE SON 2 AYIMDADA 3.GÜN TAMAMEN ADETİM BİTİYO NORMALDE 7.GÜN TAMAMEN BİTERDİ SİZCE BUNUN NEDENİ NE OLBİLİR DAHA ÖNCE BÖYLE BİR DÜZENSİZLİK YAŞAYIP HAMİLE KALAN VARMI LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUN YOKSA BAŞKA BİR SORUNMU YAŞIYORUM:uhm:
Krunmayi biraktiktan sonra degil de cocuk dusunmeye baslayinca birden vucut sistemi degisiyor :) benim hic sasmayan adetlerim birbine girdi. Nedeni cocuk dusunmek :)
Krunmayi biraktiktan sonra degil de cocuk dusunmeye baslayinca birden vucut sistemi degisiyor :) benim hic sasmayan adetlerim birbine girdi. Nedeni cocuk dusunmek :)
İnanmıyorum demek bu derece etkiliyor gerçekten. Benim de 28 günde bir olan döngüm geçen ay 26, bu ay 31 oldu. Gerçekten çok ilginç. Ama aşırı takıyorum ve aksi elimde değil malesef. Hayırlısı olsun hepimiz için:))
İki ay oldu bırakalı geçen ay kasık basması bel ağrısı her şeyi yaşadım bu ay tam bir hafta önce lekem geldi ben yerleşme kanaması sandım pembe leke şimdi yoğun kahverengi oldu bu zamana kadar 28 günde olan biritdim tüm dengem alt üst oldu