- 3 Ağustos 2022
- 30
- 4
- 28
-
- Konu Sahibi eelif ismail
Ben de bu ay adet olmadim şimdi doktora gideceğim testler yapıyorum negatif çıkıyor bende yumurtalık kistin den şüphe ediyorum.Bakalim doktorumuz ne diyecek.Kizlar en son adet 26 Haziran'da oldum ve temuz ayı korunmayı bıraktık. Adetim şu an 17 gün gecikti 3/4 tane gebelik testi yaptım tesler negatif ama her girdiğim ilişki korunmasız ilk defa bu kadar uzun gecikmem oluyor karnımın alt kısmında hep adetim gelecekmiş gibi bir baskı var ama gelmiyor doktora git diyeceksiniz Yurt dışında yaşıyorum okadar yavaş ilerliyor ki herşey aradım Eylül sonu gün verdiler bu kadar gecikmeden bukadar yaptığım testen sonra hamile olabilirmiyim napmaliyim en son gebelik testini12 Ağustos da yaptım negatif Eki Görüntüle 3113912
Bugün iki tane gebelik testi yaptım birinde silik çizgi diğerinde bir şey Yok delircemBen de bu ay adet olmadim şimdi doktora gideceğim testler yapıyorum negatif çıkıyor bende yumurtalık kistin den şüphe ediyorum.Bakalim doktorumuz ne diyecek.
Beta hcg verin sonuçlansın testiniz.En temiz hali bu.Bugün iki tane gebelik testi yaptım birinde silik çizgi diğerinde bir şey Yok delircem
beta değeriniz 20nin üstünde gibi ama önemli olan yükselmesi. zamanla çizginin koyulaşması. üzerinden 6 gün geçmiş son durum nedir?Bugün iki tane gebelik testi yaptım birinde silik çizgi diğerinde bir şey Yok delircem
Maalesef cumartesi testi tekrarladım hamile değilim bugün gecikmemin 24 günü korunmayı bıraktık adetim gecikti şaşırdım kaldım bendebeta değeriniz 20nin üstünde gibi ama önemli olan yükselmesi. zamanla çizginin koyulaşması. üzerinden 6 gün geçmiş son durum nedir?
neredeyse 1 adet geciktiniz, istiyosanız bi doktora görünün.Maalesef cumartesi testi tekrarladım hamile değilim bugün gecikmemin 24 günü korunmayı bıraktık adetim gecikti şaşırdım kaldım bende
Yerleşme kanaması görmüştüm bende ama hapla adet oluyordum pkolu oldugum ıcın belırlı bır muddet verıyordu doktor onu gecınce hap ıcıp adet oluyordum tabı sureklı gebelık testlerı,kan da dahıl olmak üzere...Merhabalar benimde adetim 12 gün gecikti ve adet günüme 10-14 gün kala açık pembe renk ve kahve rengi lekelenme yaşadım. Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Doktora da gitmiştim 1-2 ay önce kist , miyom hiç bir şey görmedi çok temiz demişti. Acaba gebelik yok mu ? Varsa da idrara geçmemiş olabilir mi ? Bunu yaşayan var mı
Yani bu kadar gün gecikti ama idrarda çıkmıyor artık testte tek çizgi görmekten sıkıldım .. gebelik olsa çıkmaz mıydı idrardaYerleşme kanaması görmüştüm bende ama hapla adet oluyordum pkolu oldugum ıcın belırlı bır muddet verıyordu doktor onu gecınce hap ıcıp adet oluyordum tabı sureklı gebelık testlerı,kan da dahıl olmak üzere...
Diyecegım su kı; açık pembe lekelenme görmustum..Ertesi günü en ufak bır lekelenme dahı yoktu şüphelendım pozitif cıktı..
Ultrasonda baktıgında da adet tarıhıyle uyumsuz oldugunu ve geç dollenme oldugunu soylemısti..
Geç döllenme dediğide kan da 3 haftalıkken öğrenmiştim..Buna rağmen kaset testte çıkmıştı...
Hani bilginiz olsun diye söyledim..İnşallah sizde hamilesinizdir
Bence çıkardı ...Yanı ben dogru düzgün adet tarıhım olmadıgı ıcın gectımı gecmedımı nasıl oldu olay bılmıyorum ...Takıp sıstemıyle buldum..Ama 12 gün gecikme ciddi bir rakam bence...Ama hala gelmiyorsa kana gıder netlestırırdım şayet bu kadar gecıkme yasamadıysanız...Bılemeyız testte sorun cıkmıstır...Ya da bılmedıgınız bır durum soz konusudur..Kaç kere kana gıttım,kaç kere testler yaptım sayısını hatırlamıyorum düşünün..Yani bu kadar gün gecikti ama idrarda çıkmıyor artık testte tek çizgi görmekten sıkıldım .. gebelik olsa çıkmaz mıydı idrarda
Evet doğru haklısınız ben de 1 senedir negatif sonuç almaktan o kadar sıkıldım ki .. Bu ay hem lekelenme hem adet böyle gecikince çok umutlandım tek çizgi bile görsem içimde halen bir umut var ama tabi ki kesin sonucu kan verince öğrenicem..Bence çıkardı ...Yanı ben dogru düzgün adet tarıhım olmadıgı ıcın gectımı gecmedımı nasıl oldu olay bılmıyorum ...Takıp sıstemıyle buldum..Ama 12 gün gecikme ciddi bir rakam bence...Ama hala gelmiyorsa kana gıder netlestırırdım şayet bu kadar gecıkme yasamadıysanız...Bılemeyız testte sorun cıkmıstır...Ya da bılmedıgınız bır durum soz konusudur..Kaç kere kana gıttım,kaç kere testler yaptım sayısını hatırlamıyorum düşünün..
Hamile misiniz siz şu an? :)Bence çıkardı ...Yanı ben dogru düzgün adet tarıhım olmadıgı ıcın gectımı gecmedımı nasıl oldu olay bılmıyorum ...Takıp sıstemıyle buldum..Ama 12 gün gecikme ciddi bir rakam bence...Ama hala gelmiyorsa kana gıder netlestırırdım şayet bu kadar gecıkme yasamadıysanız...Bılemeyız testte sorun cıkmıstır...Ya da bılmedıgınız bır durum soz konusudur..Kaç kere kana gıttım,kaç kere testler yaptım sayısını hatırlamıyorum düşünün..
4 yaşına girecek oğlum Allah'ın izniyle...Hamile misiniz siz şu an? :)