Bende de böyle belirtiler oldu gecikmenin 4. Günü pozitife döndü gecikmeden sonra dene istersen bide testiKızlar merhaba yeniyim burda ben 2 yıldır evliyim eşimle korunmasiz iliski yaşadık 4 kere adetime 3 gün kaldı su sıralar belirti olarak sadece başım ağrıyor akıntım çok birde ara ara kasığım atıyor sanki iki gün önce yani adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı gecikmden kan testi vermek istemiyorum bu durumu yaşayan var mu
Hadi inşallah hakkımızda hayırlısı olsunBende de böyle belirtiler oldu gecikmenin 4. Günü pozitife döndü gecikmeden sonra dene istersen bide testi
Evet öyle yapmayı düşünüyorum canımBende de böyle belirtiler oldu gecikmenin 4. Günü pozitife döndü gecikmeden sonra dene istersen bide testi
Hadi inşallah hakkımızda hayırlısı olsunVar canım. Ben kan testi vermiştim reglimden önce negatif çıkmıştı sonra reglim gecikti test verdim pozitif çıktı. Sabır :) bol şans :)
AminHadi inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Ben eşimle adetten 3 gün okce birlikte oldum şuan adetim iki gün gecikti hiç bir ağrı sancı yok adet belirtisi bile yok ama beyaz peynirimsi bir akıntı var o kadar sizce hamile olabilir miyimVar canım. Ben kan testi vermiştim reglimden önce negatif çıkmıştı sonra reglim gecikti test verdim pozitif çıktı. Sabır :) bol şans :)
Son durum nedir?Ben eşimle adetten 3 gün okce birlikte oldum şuan adetim iki gün gecikti hiç bir ağrı sancı yok adet belirtisi bile yok ama beyaz peynirimsi bir akıntı var o kadar sizce hamile olabilir miyim
Hamile değilim yani gecikti baya hatta adet ama hamile değilmişim şuan yeni denemeler yapiyrouz adetim 4 gün önce bitti şimdi dün eşimle korunmasiz ilişki yaşadık yumurtlama 3 gün sonra gösteriyor ara ara ilişki olur sonra da insllaah çocuk olur varmı böyle yumurtlamadan önce ilişkiye girip hamile kalan yada ne zmanlar denemem gerekiyorSon durum nedir?