Korunmasız ilişki

melek1998

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
7
1
25
Kızlar merhaba yeniyim burda ben 2 yıldır evliyim eşimle korunmasiz iliski yaşadık 4 kere adetime 3 gün kaldı su sıralar belirti olarak sadece başım ağrıyor akıntım çok birde ara ara kasığım atıyor sanki iki gün önce yani adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı gecikmden kan testi vermek istemiyorum bu durumu yaşayan var mu

Kızlar merhaba yeniyim burda ben 2 yıldır evliyim eşimle korunmasiz iliski yaşadık 4 kere adetime 3 gün kaldı su sıralar belirti olarak sadece başım ağrıyor akıntım çok birde ara ara kasığım atıyor sanki iki gün önce yani adetime 5 gün kala gebelik testi yaptım negatif çıktı gecikmden kan testi vermek istemiyorum bu durumu yaşayan var mu
Bende de böyle belirtiler oldu gecikmenin 4. Günü pozitife döndü gecikmeden sonra dene istersen bide testi

Bende de böyle belirtiler oldu gecikmenin 4. Günü pozitife döndü gecikmeden sonra dene istersen bide testi
Evet öyle yapmayı düşünüyorum canım
Var canım. Ben kan testi vermiştim reglimden önce negatif çıkmıştı sonra reglim gecikti test verdim pozitif çıktı. Sabır :) bol şans :)
Hadi inşallah hakkımızda hayırlısı olsun ☺️

Var canım. Ben kan testi vermiştim reglimden önce negatif çıkmıştı sonra reglim gecikti test verdim pozitif çıktı. Sabır :) bol şans :)
Ben eşimle adetten 3 gün okce birlikte oldum şuan adetim iki gün gecikti hiç bir ağrı sancı yok adet belirtisi bile yok ama beyaz peynirimsi bir akıntı var o kadar sizce hamile olabilir miyim

Son durum nedir?
Hamile değilim yani gecikti baya hatta adet ama hamile değilmişim şuan yeni denemeler yapiyrouz adetim 4 gün önce bitti şimdi dün eşimle korunmasiz ilişki yaşadık yumurtlama 3 gün sonra gösteriyor ara ara ilişki olur sonra da insllaah çocuk olur varmı böyle yumurtlamadan önce ilişkiye girip hamile kalan yada ne zmanlar denemem gerekiyor

X