Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İltihaptan da olabilir cnm doktora gitmedinmi hicKizlar bu ay 2. Korunmasız ilişki oldu.İliskiden sonra vajinamda yanma oluyor ne değse acıtıyor.Neden böyle olur önemli bişey mi gebeliğe engel mi bilen var mı
İltihap yokki tamamen eşimin bosalmasiyla ilgili Geçiyor sonra boşalınca yine yaniyorİltihaptan da olabilir cnm doktora gitmedinmi hic
Alerjide olabilir cnm erkegin spermi kadina alerji yapabiliyormus kasinti vasinada sisme kizariklik yanma vbenzeri bunlar varsa alerjik durumuda olabilir yaniİltihap yokki tamamen eşimin bosalmasiyla ilgili Geçiyor sonra boşalınca yine yaniyor
Kaç yıllık evliyim 2 çocuğum var şaştım kaldım alerji olsa önceden cikmazmiydiAlerjide olabilir cnm erkegin spermi kadina alerji yapabiliyormus kasinti vasinada sisme kizariklik yanma vbenzeri bunlar varsa alerjik durumuda olabilir yani
Doktora gidin. Belki de meniye alerjiniz vardır.İltihap yokki tamamen eşimin bosalmasiyla ilgili Geçiyor sonra boşalınca yine yaniyor
Bazen olabiliyor bu durumlar bende ilk ewlendigimde boyle olmustu hatta oyle hamile kaldim sonra sorunlar cikti dusuk yaptim 5 ay oldu doktora gittim iltihap deid ilac falan vermedi bol su icmen gerekli dedi sonra kendiliginden gecti simdi bizde cocuk istoyoruz 2 aydan belli ama sonuc husran bu ayi bekliyorim inllh hamile kalirizKaç yıllık evliyim 2 çocuğum var şaştım kaldım alerji olsa önceden cikmazmiydi
Yeni evlisiniz sandım. O zaman enfeksiyon olabilir, mantar olabilir. Her türlü doktora gitmeniz gerekiyor.Kaç yıllık evliyim 2 çocuğum var şaştım kaldım alerji olsa önceden cikmazmiydi
Ay ne diyorsun benim geçen yılda böyle olmuştu ve 11 haftalıkken kürtaj oldum bunun onla ne alakası var off yasa aynilarini yaşamaktan çok korkuyorumBazen olabiliyor bu durumlar bende ilk ewlendigimde boyle olmustu hatta oyle hamile kaldim sonra sorunlar cikti dusuk yaptim 5 ay oldu doktora gittim iltihap deid ilac falan vermedi bol su icmen gerekli dedi sonra kendiliginden gecti simdi bizde cocuk istoyoruz 2 aydan belli ama sonuc husran bu ayi bekliyorim inllh hamile kaliriz
Hala yanma var mı?Bazen olabiliyor bu durumlar bende ilk ewlendigimde boyle olmustu hatta oyle hamile kaldim sonra sorunlar cikti dusuk yaptim 5 ay oldu doktora gittim iltihap deid ilac falan vermedi bol su icmen gerekli dedi sonra kendiliginden gecti simdi bizde cocuk istoyoruz 2 aydan belli ama sonuc husran bu ayi bekliyorim inllh hamile kaliriz
Meni alerjisi böyle sonradan çıkar mıDoktora gidin. Belki de meniye alerjiniz vardır.
Yok yok onla alakasi yok korkmayinama onlarda kasiklarda baya bi agri yapiyordu bnm sagli sollu kistim vardi ondan kirtaj olmak zorunda kaldim 2 aydir korunmasiz iliski oldu yazmisim ya ayni benmkide ama bu turlu cocugu tuturamadik dmek istedimAy ne diyorsun benim geçen yılda böyle olmuştu ve 11 haftalıkken kürtaj oldum bunun onla ne alakası var off yasa aynilarini yaşamaktan çok korkuyorum
Geçen yıl 11 haftalıkken kalp atası olmadigi için kürtaj oldum.O zamanda korunmayı bırakınca böyle yanmalarim olmuştu.Hep düşündüm alakası var mı diye. Geçen gün ilk korunmasiz ilişkimizde yanmam olmadı hiç dedim oh olmayacak ama bu sefer yandı.Gecen yılki gibi çok değil ama yinede hissediriyor kendini.Sizin yanmamış nasil gect.Yok yok onla alakasi yok korkmayinama onlarda kasiklarda baya bi agri yapiyordu bnm sagli sollu kistim vardi ondan kirtaj olmak zorunda kaldim 2 aydir korunmasiz iliski oldu yazmisim ya ayni benmkide ama bu turlu cocugu tuturamadik dmek istedim
Bazen oluyorHala yanma var mı?
Bnmki iltihapti bol su ic demisti doktor simdi sizinki dedikleri gibi alerjik durumda olabilir bi doktora gorun benceGeçen yıl 11 haftalıkken kalp atası olmadigi için kürtaj oldum.O zamanda korunmayı bırakınca böyle yanmalarim olmuştu.Hep düşündüm alakası var mı diye. Geçen gün ilk korunmasiz ilişkimizde yanmam olmadı hiç dedim oh olmayacak ama bu sefer yandı.Gecen yılki gibi çok değil ama yinede hissediriyor kendini.Sizin yanmamış nasil gect.
Nerden biliyorsunuz olmadığınıİltihap yokki tamamen eşimin bosalmasiyla ilgili Geçiyor sonra boşalınca yine yaniyor
Konuyla ilgili hiç fikrim yok, öncelikle onu söyleyeyim.Kaç yıllık evliyim 2 çocuğum var şaştım kaldım alerji olsa önceden cikmazmiydi
geçen yıl banada iltihap demişti.Bazen oluyor
Bnmki iltihapti bol su ic demisti doktor simdi sizinki dedikleri gibi alerjik durumda olabilir bi doktora gorun bence
E tamam işte enfeksiyon var yine belli ki.geçen yıl banada iltihap demişti.
Şimdi tamamen geçmis.İltihap böyle bişey bağlı ortaya çıkıp sonra kaybolmaz ki.E tamam işte enfeksiyon var yine belli ki.