Korunmasız İlişki Adet Düzenini Değiştirir mi?

Faylinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
561
344
Merhaba kızlar yaklaşık 1,5 yıldır evliyim ama 2 aydır çocuk düşündüğümüz için 2 aydır korunmuyoruz. Bu iki aydır da adetim yine normal zamanında oluyor düzensiz değil ama 6günden 5güne düştü ve miktarı da azaldı. Ve 20 günde birken 21-22 oldu. Bu bir tesadüf olabilir mi son iki aydır olması? Bazısı evlenince değişiyor diyor ondan olabilir mi? Korunurken bir değişiklik olmadı.

Benim de gebelik düşündüğümden beri değişti. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyorum o zaten düzene sokuyordu onu saymıyorum ama öncesinde de 28 günde 1 şak diye olurdum saati bile belliydi, şimdi gün olarak düştü böyle yamuk yumuk
Screenshot_2024-01-12-09-36-05-12_394a9586804009acc5ba752d9d5c7ed1.jpg

Benim de gebelik düşündüğümden beri değişti. Öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyorum o zaten düzene sokuyordu onu saymıyorum ama öncesinde de 28 günde 1 şak diye olurdum saati bile belliydi, şimdi gün olarak düştü böyle yamuk yumukEki Görüntüle 3368277
Benim de hep 26ydı. Hiç şaşmazdı geçen ay 28 oldu. Hatta gecikince heveslenmiştim gebelik oldu diye ☹️ sperm florayı etkiliyor belki de bilemedim. böyle olunca yumurtlama günü de değişir ovülasyon testi yapıyor musunuz

Benim de hep 26ydı. Hiç şaşmazdı geçen ay 28 oldu. Hatta gecikince heveslenmiştim gebelik oldu diye ☹️ sperm florayı etkiliyor belki de bilemedim. böyle olunca yumurtlama günü de değişir ovülasyon testi yapıyor musunuz
Hapı bıraktığım ilk ay denedim, 14.gün oldu. Sonra yapmadım ama ağrılarımı falan takip ediyorum takvimdeki gibi oluyor ama erken adet oluyorum yine de. Karıştı biraz :KK43:

Hapı bıraktığım ilk ay denedim, 14.gün oldu. Sonra yapmadım ama ağrılarımı falan takip ediyorum takvimdeki gibi oluyor ama erken adet oluyorum yine de. Karıştı biraz :KK43:
Benim 13 daha koyu olmak üzere 12 ve 13.günde oldu. Yine 26 gün varsayıyorum o yüzden. Siz ama hapı yeni bırakmışsınız sanırım onun etkisi devam ediyordur zaten düzene girer inşallah 🌷

Hayır pkos yok herhangi bi sorun yok sadece tsh yüksekliği var tiroid ilacı kullanıyorum. Ama o da yeni çıktı ondan da olabilir belki

Hayır pkos yok herhangi bi sorun yok sadece tsh yüksekliği var tiroid ilacı kullanıyorum. Ama o da yeni çıktı ondan da olabilir belki.
Anladım. Stres gibi duygudurumları bile hormonları etkiliyor ondan bile olabilir. Kafanız rahat olsun bence. Allah gönlünüze göre versin

Merhaba kızlar yaklaşık 1,5 yıldır evliyim ama 2 aydır çocuk düşündüğümüz için 2 aydır korunmuyoruz. Bu iki aydır da adetim yine normal zamanında oluyor düzensiz değil ama 6günden 5güne düştü ve miktarı da azaldı. Ve 20 günde birken 21-22 oldu. Bu bir tesadüf olabilir mi son iki aydır olması? Bazısı evlenince değişiyor diyor ondan olabilir mi? Korunurken bir değişiklik olmadı.
Değiştiriyor neredeyse herkeste olan bir durum bende de olmuştu 6 günden 4 güne, 28 günden 25-29 gün arası her ay farklı oluyordu

X