Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korunmasiz bir ilişki yaşadık erkek arkadaşımla hamile kalır mıyım?
- Konu Sahibi mavibult
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Nasıl yani sana sormadan direk 2. Tura devam mı etti anlamadım? O öyle istedi ben tepki veremedim ne demek ?Erkek arkadaşım dışarıya b*s*ldı fakat sonrasında beklemeden tekrar ilişkiye girdik öyle istedi ben o an tepki veremedim. Bu durum 4 kez yaşandı. Hamile kalma ihtimalim var mı ?
Evet ihtimal var ertesi gün hapı kullandınız miErkek arkadaşım dışarıya b*s*ldı fakat sonrasında beklemeden tekrar ilişkiye girdik öyle istedi ben o an tepki veremedim. Bu durum 4 kez yaşandı. Hamile kalma ihtimalim var mı ?
Karaciğerimde kist var doktor bu tür hapları yasakladı kisti patlatıp kanama yaşayabileceğimi söylemisti daha önce gerekte duymamistim ilk kez yaşandı böyle bir durum Suan elimden beklemek dışında bir şey gelmiyor ve bı tık korkutucuİhtimal var ertesi gün ilacı iç 72 saat dolmadıysa
Regl birkaç gün gecikirse test yap. Şimdiden strese girip reglnin gecikmesine neden olma. Gebelik oluşursa aksiyon alırsınız. Bir daha yaparken bunları düşün lütfen.Karaciğerimde kist var doktor bu tür hapları yasakladı kisti patlatıp kanama yaşayabileceğimi söylemisti daha önce gerekte duymamistim ilk kez yaşandı böyle bir durum Suan elimden beklemek dışında bir şey gelmiyor ve bı tık korkutucu
O zaman başka korunma yöntemlerine başvurmalısın. Korunmadan ilişki yaşamaya devam edersen hamile kalman kaçınılmaz yani.Karaciğerimde kist var doktor bu tür hapları yasakladı kisti patlatıp kanama yaşayabileceğimi söylemisti daha önce gerekte duymamistim ilk kez yaşandı böyle bir durum Suan elimden beklemek dışında bir şey gelmiyor ve bı tık korkutucu
EvetNasıl yani sana sormadan direk 2. Tura devam mı etti anlamadım? O öyle istedi ben tepki veremedim ne demek ?
VarErkek arkadaşım dışarıya b*s*ldı fakat sonrasında beklemeden tekrar ilişkiye girdik öyle istedi ben o an tepki veremedim. Bu durum 4 kez yaşandı. Hamile kalma ihtimalim var mı ?
Çok çok çok yüksekErkek arkadaşım dışarıya b*s*ldı fakat sonrasında beklemeden tekrar ilişkiye girdik öyle istedi ben o an tepki veremedim. Bu durum 4 kez yaşandı. Hamile kalma ihtimalim var mı ?
Bu kadar büyük bir sorunun var ve sen saldım çayıra diye mi sevisiyorsun ? Erkek arkadaşın pipisine kondom taksaymis ya !Karaciğerimde kist var doktor bu tür hapları yasakladı kisti patlatıp kanama yaşayabileceğimi söylemisti daha önce gerekte duymamistim ilk kez yaşandı böyle bir durum Suan elimden beklemek dışında bir şey gelmiyor ve bı tık korkutucu
Bir gece ansızın pozitif olabilirsinErkek arkadaşım dışarıya b*s*ldı fakat sonrasında beklemeden tekrar ilişkiye girdik öyle istedi ben o an tepki veremedim. Bu durum 4 kez yaşandı. Hamile kalma ihtimalim var mı ?