• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunmasiz bir ilişki yaşadık erkek arkadaşımla hamile kalır mıyım?

Erkek arkadaşım dışarıya b*s*ldı fakat sonrasında beklemeden tekrar ilişkiye girdik öyle istedi ben o an tepki veremedim. Bu durum 4 kez yaşandı. Hamile kalma ihtimalim var mı ?
Nasıl yani sana sormadan direk 2. Tura devam mı etti anlamadım? O öyle istedi ben tepki veremedim ne demek ?

İhtimal var ertesi gün ilacı iç 72 saat dolmadıysa
Karaciğerimde kist var doktor bu tür hapları yasakladı kisti patlatıp kanama yaşayabileceğimi söylemisti daha önce gerekte duymamistim ilk kez yaşandı böyle bir durum Suan elimden beklemek dışında bir şey gelmiyor ve bı tık korkutucu

Karaciğerimde kist var doktor bu tür hapları yasakladı kisti patlatıp kanama yaşayabileceğimi söylemisti daha önce gerekte duymamistim ilk kez yaşandı böyle bir durum Suan elimden beklemek dışında bir şey gelmiyor ve bı tık korkutucu
Regl birkaç gün gecikirse test yap. Şimdiden strese girip reglnin gecikmesine neden olma. Gebelik oluşursa aksiyon alırsınız. Bir daha yaparken bunları düşün lütfen.

O zaman başka korunma yöntemlerine başvurmalısın. Korunmadan ilişki yaşamaya devam edersen hamile kalman kaçınılmaz yani.

Bu kadar büyük bir sorunun var ve sen saldım çayıra diye mi sevisiyorsun ? Erkek arkadaşın pipisine kondom taksaymis ya !

Erkek arkadaşım dışarıya b*s*ldı fakat sonrasında beklemeden tekrar ilişkiye girdik öyle istedi ben o an tepki veremedim. Bu durum 4 kez yaşandı. Hamile kalma ihtimalim var mı ?
Bir gece ansızın pozitif olabilirsin 😅

Back
X