How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Korunmama rağmen hamile olabilirmiyim

Naz2121ik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2017
16
3
36
30
Merhaba güzel anne ve anne adayları benim regl günüm 6 gün gecikti eski usul korunuyordum bir kızım var idrar testi yaptırdım negatif ama göguslerim çok sis ve ağrıyor karnımda aynı şekilde gebelik testi yanıltabilirmi ve bu korunma yöntemiyle hamile kalan varmi çok teşekkür ederim kan tahlili yaptırıcam evde tadilat olduğu için işçileri birakamiyorum

Eski usul derken ne kast ettiniz Anlamadim ama idrar testleri tabiki yanlis sonuc verebilir. Ama 6 gun gecikmeye cok buyuk ihtimal dogru sonuc vermistir. Keske iki test alsaydiniz. Ben hamile kalmadan once hep 2-3 test arka arkaya yapardim ki yanilma payi kalmasin.

Kalmış da olabilirsiniz. Ama anladığım kadarıyla evde tadilat var, yorgunluk, stres falan onlarda geciktirmiş olabilir. Bi kaç gün daha bekleyin gelmezse kan testi. Hayırlısı olsun ;)

Pek güvenmeyin derim açıkçası bende korunma sonucu kaldım baya sürpriz oldu ilaç yada spiral yoksa doğal korunuyor sanız adet gecikmeniz in tek mantıklı sebebi gebelik tabi adetleriniz düzen li ise
Yeni olduğu için çıkmıyor olabilir geç döllenme olabilir sabah ilk idrar ile yapabilirsiniz o daha iyi sonuç veriyor hayırlısı olsun :KK36:

Eski usul derken ne kast ettiniz Anlamadim ama idrar testleri tabiki yanlis sonuc verebilir. Ama 6 gun gecikmeye cok buyuk ihtimal dogru sonuc vermistir. Keske iki test alsaydiniz. Ben hamile kalmadan once hep 2-3 test arka arkaya yapardim ki yanilma payi kalmasin.

Merhaba ben iki gün gecikince yapmıştım testi eski usul geri çekilme yöntemiyle korunuyordum

Pek güvenmeyin derim açıkçası bende korunma sonucu kaldım baya sürpriz oldu ilaç yada spiral yoksa doğal korunuyor sanız adet gecikmeniz in tek mantıklı sebebi gebelik tabi adetleriniz düzen li ise
Yeni olduğu için çıkmıyor olabilir geç döllenme olabilir sabah ilk idrar ile yapabilirsiniz o daha iyi sonuç veriyor hayırlısı olsun :KK36:
Evet adet zamanım düzenli olur bazen bir veya iki gün erken geç olurum

Sizdemi geri çekilme yöntemiyle hamilekaldınız

Ama o korunma yöntemi değil ki. Gebelik olabilir. Korunmuş sayılmazsınız çünkü.
Ben hap kullanamıyorum spiral dan çok korkuyorum normal doğum yaptım ve zor bir doğumdu ve ikinci bebeğe hazır değilim gerçi olduysa da tabiki isterim asla aldırmam kızım iki buçuk yaşında erken olduğunu düşünüyorum ve okulum kızım için yarım bıraktım başlamayı düşünüyordum bilemiyorum hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim

Ben de ilaç kullanmıyorum bir oğlum var 16 aylık bende normal doğum yaptım ve zordu. Eşim prezervatif kullanıyor böyle korunuyoruz. Siz de böyle yaparsanız daha sağlıklı olur. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.

Ben de ilaç kullanmıyorum bir oğlum var 16 aylık bende normal doğum yaptım ve zordu. Eşim prezervatif kullanıyor böyle korunuyoruz. Siz de böyle yaparsanız daha sağlıklı olur. Hakkınızda hayırlısı olsun arkadaşım.
Evet eşim kullanmak istemiyor malesef ama regl olursam ilk iş aylık iğne yaptırmak olucak

Evet eşim kullanmak istemiyor malesef ama regl olursam ilk iş aylık iğne yaptırmak olucak
Sakin o iğne ler den yaptırmayın çok sağlıksız iğne ler yapan herkes de ciddi anlamda hormon bozukluğu ve adet gecikmesi ne yol açmış tavsiye etmem
Yeni uyeyim ilaç ismi verebiliyor muyuz acaba.? Bitkisel bir ilaç var onu kullanabilir siniz biraz pahalı ama değer ben onu kullandım uzun süre kullandığım için lekelenme yaptı bir kaç defa bıraktım bende hamile kalmak aklımın ucunda dahi değil di çünkü uzun süre hap kullanımın da gebelik biraz geç oluyor nasibi varmış demek ki.

Back