- Konu Sahibi eznizanim97
merhabalar doğurganlık döneminde kondomla cinsellik yaşadım. ilişkinin en başında kondom takıldı. herhangi bir yanlış kullanım da söz konusu değildi. bu durumda hamilelik yaşanır mı? Teşekkürler şimdiden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmkansıza yakın.merhabalar doğurganlık döneminde kondomla cinsellik yaşadım. ilişkinin en başında kondom takıldı. herhangi bir yanlış kullanım da söz konusu değildi. bu durumda hamilelik yaşanır mı? Teşekkürler şimdiden.
Tı zane pısmam :)))şanssız bir insanımdır:)
%99 koruma sağlıyor diyor demekki %1 ihtimal varmerhabalar doğurganlık döneminde kondomla cinsellik yaşadım. ilişkinin en başında kondom takıldı. herhangi bir yanlış kullanım da söz konusu değildi. bu durumda hamilelik yaşanır mı? Teşekkürler şimdiden.
O %1 de kullanmayi bilmeyenler.%99 koruma sağlıyor diyor demekki %1 ihtimal var
Sanmıyorum.merhabalar doğurganlık döneminde kondomla cinsellik yaşadım. ilişkinin en başında kondom takıldı. herhangi bir yanlış kullanım da söz konusu değildi. bu durumda hamilelik yaşanır mı? Teşekkürler şimdiden.
olmayan spermle nasıl yumurtalar döllenecek delik ise öyle olur kondom yoksa olmaz mantıkenmerhabalar doğurganlık döneminde kondomla cinsellik yaşadım. ilişkinin en başında kondom takıldı. herhangi bir yanlış kullanım da söz konusu değildi. bu durumda hamilelik yaşanır mı? Teşekkürler şimdiden.
26-28 günde birkac gunde bir adet oluyorsunuz