Var, sevişmemekBenim de kafam karışık ocakta evleniyorum ve hiç bir korunma yöntemine sıcak bakamıyorum nedense . Haplar sigara kullandığım için riskli iğne de öyle , diğer rahim içi araçlarıda kötü tecrübeleri duydum , eşimde korunmak istemiyor keşke daha ileri düzeyde çözümler olsa
Bir haber gördüm geçen ne kadar doğru bilmiyorum , erkekler için korunma hapları 2021 de piyasaya sürülecek diye, işte bu tam benlikVar, sevişmemek
Ona yok buna yok, bir tek deri implantı kalmış geriye.
Geri çekilmek bi korunma yöntemi değil canım,benim kız kardeşim böyle hamile kaldıMerhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim 4 ay öncesine kadar hapla korunuyodum 4 aydır geri çekilme yöntemi devam ediyoruz böyle hamile kalan oldu mu
Prezervatif de en güvenilir değil canımGeri çekilmek bi korunma yöntemi değil canım,benim kız kardeşim böyle hamile kaldıBiz prezervatif kullanıyoruz eşimle okey nirvana
hem kaliteli hem orgazmı da kolaylaştırıyo denemeni öneririm gerçekten prezervatif en güvenli yol
En azından o an bişey olsa çok şükür bizim başımıza gelmedi ama diyelim ki yırtıldı hemen müdahale edersin hap falan alıp benim en içimi rahat tutan prezervatif yine de değişir tabi herkese görePrezervatif de en güvenilir değil canımbende bu tedirginlikle spiral taktırdım şimdide acaba kaydımı ettimi diye düşünmekten sıkıldım ahhh bu işlere kesin bi çözüm gelse artık
Kız kenarlardan falan geldiği oluyor bazenEn azından o an bişey olsa çok şükür bizim başımıza gelmedi ama diyelim ki yırtıldı hemen müdahale edersin hap falan alıp benim en içimi rahat tutan prezervatif yine de değişir tabi herkese göre
Amaan o anksiyete de betermiş hiç spiral işine girmeyi düşünmüyorum o yüzden gözümün görmesi lazım benimKız kenarlardan falan geldiği oluyor bazenondn bile hamile kalınıyor Af edersin ama Bak şimdi reglm ve tuvalete gittim kabızlık çekiyorum ve büyük abdestimi yaparker acaba zorladım ya kaymışmıdır ki ya diye kendimi düşünmekten alıkoyamıyorum
Artık %100 korumalı bişey çıkmalıııııAmaan o anksiyete de betermiş hiç spiral işine girmeyi düşünmüyorum o yüzden gözümün görmesi lazım benimkonudan bağımsız olcak ama kayısı çayı iç 1 saate hareketlenirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?