Korunma

bir korunma yöntemidir ama ben tercih etmedim hiç
birşey olmaz
fakat kaydıgı için gebe kalan arkadasımı da gördüm

Once taktir sonra sor..niyeki acaba?
Neden gittiginizde doktora sormadiniz ki?
Hem doktor zaten size uygun olani takmadimi?Niye zarari olsun ki?

Bir zararı yoktur ama spiral de diğer korunma yöntemleri gibi %100 korumuyor. Kayma olasılığı var..

Düzenli kontrollerini ihmal etmezsen cok rahat bir korunma yontemi 5 yıl bu şekilde korundum bir sıkıntı yaşamadım sadece adet süresini biraz uzatıyor o kadar

Düzenli kontrollerini ihmal etmezsen cok rahat bir korunma yontemi 5 yıl bu şekilde korundum bir sıkıntı yaşamadım sadece adet süresini biraz uzatıyor o kadar
Uzatıyor derken ben de taktırmak istiyorum bu konu da önüme çıktı iyi oldu bari danışayım devlet hastaneleri ücretsiz takıyormus galiba biraz Bilgi verirmisin? Kontrol süreleri nedir özellikleri nedir

Forumda son donemde sıkça denk geliyorum, yeni üye arkadas haftada, bazen günde 2 konu açıyor, sorular da gercekten bi tuhaf oluyor.. "Eşim şunu dedi normal mi?"
"Komsum sacini sariya boyamis, sizce neden?
"2 kilo fazlam var, kafaya takmali miyim?"
Gibi gibi içerikler..
Insanlar dertlerinden dolayi uye olup peşpeşe "gercekten" dert iceren konular açabiliyor, bakiyorsun, gercekten caresiz kalmis, yazdikca yaziyor, bi tutunacak dal ariyor.. Onlara sozum asla yok..
Fakat bildigim kadariyla yukarıda bahsettiğim tarzda konular açmak yasak..
İtici duruyor..
Bu konu da dahil..

Eklentiler

• Screenshot_2017-11-28-19-02-52.png
    192,8 KB · Görüntüleme: 49
Uzatıyor derken ben de taktırmak istiyorum bu konu da önüme çıktı iyi oldu bari danışayım devlet hastaneleri ücretsiz takıyormus galiba biraz Bilgi verirmisin? Kontrol süreleri nedir özellikleri nedir
Mesela.ben 7 gün adet olurdum 10 güne çıktı devlet hastaneleri yakar tabiki ama.ben aile sağlığı merkezinde taktırmış tüm.6 ayda bir kontrolünde gidersen iyi olur

Ben memnun kalmadım. Kanamalarım aşırı arttı, baş edemedim. Aynı zamanda doktorlar kabul etmese de bende ağrı yaptı. 15 ay zor dayandım çıkarttırdım.

Mesela.ben 7 gün adet olurdum 10 güne çıktı devlet hastaneleri yakar tabiki ama.ben aile sağlığı merkezinde taktırmış tüm.6 ayda bir kontrolünde gidersen iyi olur
10 gün çok uzun bir süre normaliymiş uzaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…