- 21 Kasım 2017
- 28
- 8
- 1
- 32
- Konu Sahibi Selvimkaderim
Arkadaşlar sıpreal taktırdım aceba bı zararı olurmukı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taktırdıktan sonra sormanız ilginç olmamış mı?![]()
Taktırırken bari doktora soraymış oda iyiymiş![]()
Uzatıyor derken ben de taktırmak istiyorum bu konu da önüme çıktı iyi oldu bari danışayım devlet hastaneleri ücretsiz takıyormus galiba biraz Bilgi verirmisin? Kontrol süreleri nedir özellikleri nedirDüzenli kontrollerini ihmal etmezsen cok rahat bir korunma yontemi 5 yıl bu şekilde korundum bir sıkıntı yaşamadım sadece adet süresini biraz uzatıyor o kadar
Mesela.ben 7 gün adet olurdum 10 güne çıktı devlet hastaneleri yakar tabiki ama.ben aile sağlığı merkezinde taktırmış tüm.6 ayda bir kontrolünde gidersen iyi olurUzatıyor derken ben de taktırmak istiyorum bu konu da önüme çıktı iyi oldu bari danışayım devlet hastaneleri ücretsiz takıyormus galiba biraz Bilgi verirmisin? Kontrol süreleri nedir özellikleri nedir
Ben memnun kalmadım. Kanamalarım aşırı arttı, baş edemedim. Aynı zamanda doktorlar kabul etmese de bende ağrı yaptı. 15 ay zor dayandım çıkarttırdım.Uzatıyor derken ben de taktırmak istiyorum bu konu da önüme çıktı iyi oldu bari danışayım devlet hastaneleri ücretsiz takıyormus galiba biraz Bilgi verirmisin? Kontrol süreleri nedir özellikleri nedir
Geçmiş olsun benim de tereddütlerim varBen memnun kalmadım. Kanamalarım aşırı arttı, baş edemedim. Aynı zamanda doktorlar kabul etmese de bende ağrı yaptı. 15 ay zor dayandım çıkarttırdım.
10 gün çok uzun bir süre normaliymiş uzamasıMesela.ben 7 gün adet olurdum 10 güne çıktı devlet hastaneleri yakar tabiki ama.ben aile sağlığı merkezinde taktırmış tüm.6 ayda bir kontrolünde gidersen iyi olur
Evet bunun yanında etkiside bu10 gün çok uzun bir süre normaliymiş uzaması