Korunma yöntemleri

Kondom kullanıyoruz biz memnunun, kondom olsa bile eşim içimdeyken boşalmıyor ne olur ne olmaz.. tabi doğum kontrol kullandığımız zamanların keyfi farklıydı :) ikisini de öneririm.. kondomu ilişkinin başında takmaya dikkat edin lütfen, ilişkinin ortasında veya boşalmaya yakın takarsanız birkaç ay sonra hamile miyim başlığı açarsınız :)

Kondomumu seviyorum, memnunum kendisinden. Ama doğum kontrol hapımı daha çok seviyorum, daha garanti.

Geri çekilme yöntemi tabi biraz riskli ama biz öyle korunuyoruz

Doğum kontrol hapı. Yan etkisini görmediğim için bi sıkıntım yok kendisiyle. Sadece her gün hap içmekten yoruldum.

Nasıl hangi marka abla adetlerin falan nasıldı
Adetlerim düzenli ama çok çok ağrılı ve pıhtılıydı. Her regl dönemi acilde geçiriyordu kusmalar mı dersin ne dersin hepsi vardı. Onlar geçti hapla şu an zaten ağrım için gittiğim doktor da yaşım gençken vermişti ama anam babam görür ne der diye saçma bi düşünceye girip kullanmamıştım keşke kullansaydım. Yasmin kullanıyorum ben

Adetlerim düzenli ama çok çok ağrılı ve pıhtılıydı. Her regl dönemi acilde geçiriyordu kusmalar mı dersin ne dersin hepsi vardı. Onlar geçti hapla şu an zaten ağrım için gittiğim doktor da yaşım gençken vermişti ama anam babam görür ne der diye saçma bi düşünceye girip kullanmamıştım keşke kullansaydım. Yasmin kullanıyorum ben
Abla büyüğümsün 23 yaşındayım nişanlıyım yasmin kullanıyorum bende nişanlım prezervatifle korunuyor bide nolur nolmaz diye gebelik falan olmaz dimi ya bide 2 kutudan kaç gün sonra regl oldunuz

Abla büyüğümsün 23 yaşındayım nişanlıyım yasmin kullanıyorum bende nişanlım prezervatifle korunuyor bide nolur nolmaz diye gebelik falan olmaz dimi ya bide 2 kutudan kaç gün sonra regl oldunuz
Ayşenurcum sen misin ya yoksa :KK43:

Ben Perşembe son hapı alıyorum pazartesi regl oluyorum. Cuma tekrar 2.kutuya başlamış oluyorum. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

Doğum kontrol hapı ve prezervatifle çift yönlü koruma. Bazen yumurtalama döneminde değilsem sadece doğum kontrol hapıyla koruma sağlıyoruz, prezervatifsiz ilişkilerde içe boşalmaya izin vermiyorum; ben korunuyorum ve eşim kendini çekiyor.

X