Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korunma yöntemi ile memnunuz, aramızda bir sorun yok .Aranıza yeni katıldım nasıl korunuyorsunuz memnunmusunuz
Abla ben hem yasmin nişanlım da prezervatifle korunuyor gebelik olmaz dimi buna rağmenKondomumu seviyorum, memnunum kendisinden. Ama doğum kontrol hapımı daha çok seviyorum, daha garanti.
Olmaz canımAbla ben hem yasmin nişanlım da prezervatifle korunuyor gebelik olmaz dimi buna rağmen
Nasıl hangi marka abla adetlerin falan nasıldıDoğum kontrol hapı. Yan etkisini görmediğim için bi sıkıntım yok kendisiyle. Sadece her gün hap içmekten yoruldum.
Adetlerim düzenli ama çok çok ağrılı ve pıhtılıydı. Her regl dönemi acilde geçiriyordu kusmalar mı dersin ne dersin hepsi vardı. Onlar geçti hapla şu an zaten ağrım için gittiğim doktor da yaşım gençken vermişti ama anam babam görür ne der diye saçma bi düşünceye girip kullanmamıştım keşke kullansaydım. Yasmin kullanıyorum benNasıl hangi marka abla adetlerin falan nasıldı
Abla büyüğümsün 23 yaşındayım nişanlıyım yasmin kullanıyorum bende nişanlım prezervatifle korunuyor bide nolur nolmaz diye gebelik falan olmaz dimi ya bide 2 kutudan kaç gün sonra regl oldunuzAdetlerim düzenli ama çok çok ağrılı ve pıhtılıydı. Her regl dönemi acilde geçiriyordu kusmalar mı dersin ne dersin hepsi vardı. Onlar geçti hapla şu an zaten ağrım için gittiğim doktor da yaşım gençken vermişti ama anam babam görür ne der diye saçma bi düşünceye girip kullanmamıştım keşke kullansaydım. Yasmin kullanıyorum ben
Ayşenurcum sen misin ya yoksaAbla büyüğümsün 23 yaşındayım nişanlıyım yasmin kullanıyorum bende nişanlım prezervatifle korunuyor bide nolur nolmaz diye gebelik falan olmaz dimi ya bide 2 kutudan kaç gün sonra regl oldunuz
Anladım abla sağol Aynur benAyşenurcum sen misin ya yoksa
Ben Perşembe son hapı alıyorum pazartesi regl oluyorum. Cuma tekrar 2.kutuya başlamış oluyorum. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Abla diyince ben de aysenur diye dusundumAyşenurcum sen misin ya yoksa
Ben Perşembe son hapı alıyorum pazartesi regl oluyorum. Cuma tekrar 2.kutuya başlamış oluyorum. Sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
AynurmuşAbla diyince ben de aysenur diye dusundum
Abla ilaçım pazartesi günü biti cek şu bir haftadan beri bacaklarım belim falan ağrıyor bu normalmi pekiAbla diyince ben de aysenur diye dusundum
Hicbir fikrim yok ben bastan beri hic korunmadim bebem zar zor geldi zatenAbla ilaçım pazartesi günü biti cek şu bir haftadan beri bacaklarım belim falan ağrıyor bu normalmi peki