• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Korunma yöntemleri hakkında Bana akıl verin Lütfen 🙏🏻

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

1Mrwe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
53
22
3
33
Kızlar hepinize merhaba bi konuda sizlere akıl danışmak istedim Vakit ayıracaginiz icin cok teşekkür ediyorum şimdiden bu yaz pandemi olmasaydi evleniyordum uzun suredir nisanliyim artık birbirimizi gercekten istiyoruz çunku cok uzun zaman bekledik . Gecen sene kistlerimden dolayi Dogum kontrol hapi kullanmistim ve bende cok fazla yan etkisi oldu simdi kullanmak beni cok korkutuyor nisanlim prezervatif kullanmak istemiyor geri cekilirim korkma diyor ne yapicam hic bir fikrim yok sizce ilk iliskide prezervatif kullanmam sacma olurmu ?

Kızlar hepinize merhaba bi konuda sizlere akıl danışmak istedim Vakit ayıracaginiz icin cok teşekkür ediyorum şimdiden bu yaz pandemi olmasaydi evleniyordum uzun suredir nisanliyim artık birbirimizi gercekten istiyoruz çunku cok uzun zaman bekledik . Gecen sene kistlerimden dolayi Dogum kontrol hapi kullanmistim ve bende cok fazla yan etkisi oldu simdi kullanmak beni cok korkutuyor nisanlim prezervatif kullanmak istemiyor geri cekilirim korkma diyor ne yapicam hic bir fikrim yok sizce ilk iliskide prezervatif kullanmam sacma olurmu ?
Yahu evli degilsin bi şey degilsin yarın öbür gün ayrılıp ayrılmayacagının garantisi yok hem belki hastalıgı var bi şeyi var kullanın şu prezervatifi .

Yahu evli degilsin bi şey degilsin yarın öbür gün ayrılıp ayrılmayacagının garantisi yok hem belki hastalıgı var bi şeyi var kullanın şu prezervatifi .
Cok haklisin hic birseyin garantisi yok bu hayatta fakat 10 yildir birlikteyiz ve gercekten sevdigimle olsun istiyorum bu konular hakkinda cok fazla fikir sahibi degilim internette hersey karmakarisik sizlere o yuzden danisiyorum. Ilk birliktelik olacagi icin tereddut ediyorum ama en mantiklisi bu sanirim.

Cok haklisin hic birseyin garantisi yok bu hayatta fakat 10 yildir birlikteyiz ve gercekten sevdigimle olsun istiyorum bu konular hakkinda cok fazla fikir sahibi degilim internette hersey karmakarisik sizlere o yuzden danisiyorum. Ilk birliktelik olacagi icin tereddut ediyorum ama en mantiklisi bu sanirim.
Ella alıp için o zaman ilişkiden sonra ne diyeyim zira bir haydar dümen degilim ...

Mutlaka bir doktora yasa aile planlaması hizmet veren yerler var oraya gidin onlar size hangisi uygun hangisi değil aydınlatıyolar mesela hap bana iyi gelir size gelmez iğnede öyle mesela belli kriterleri var kullanmanız için o yüzden bu şekılde yapmanız daha mantıklı😊

Senin ilk olacak anlaşılan nişanlını bilemem fakat onunda ilk olsun olmasın illaki heyecan olacaktır buda kendini kontrol etmesini zorlaştırır bu sizin için gerdek olacak aslında nişanlının prezervatif istememesi dogal bu öncelikle zevk için yapılıyor oda zevk almak istiyor bence bir tane ella alsın rahat olun ilkiniz icinde güzel olsun sonra prezervatifle yada başka bir yöntemle devam edersiniz

En güzeli prezervatif bence. Diğer türlü iğneler haplar kadın vucuduna zararı olur diye düşünüyorum şahsen

İnanmayacaksınız belki ama eşimle 6 senedir geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz zaten hemen boşalamıyor, prezervatif asla kullanmak istemiyor hiç bir zevk vermediğini söyledi ilk denedi

Kullanın bence nolur nolmaz hatta öneride bulunayım okey nirvana alın kabartmalı çok güzel prezervatif acayip zevk veriyo nişanlının da hoşuna gider bence şans verin dinleyin beni :))

Geri çekilme çok tehlikeli bi yöntem..
böyle hamile kalan çok var bence en iyisi prezervatif , doğum kontrol ilaçları bana yan etki yaptığı için biz yıllardır prezervatif kullanıyoruz. Okeyin nirvanayı biz de kullanıyoruz onu öneririm ben de ultra kabartmalı olduğu için aldığım zevki de çok arttırıyo benim 👍🏻

Senin ilk olacak anlaşılan nişanlını bilemem fakat onunda ilk olsun olmasın illaki heyecan olacaktır buda kendini kontrol etmesini zorlaştırır bu sizin için gerdek olacak aslında nişanlının prezervatif istememesi dogal bu öncelikle zevk için yapılıyor oda zevk almak istiyor bence bir tane ella alsın rahat olun ilkiniz icinde güzel olsun sonra prezervatifle yada başka bir yöntemle devam

Senin ilk olacak anlaşılan nişanlını bilemem fakat onunda ilk olsun olmasın illaki heyecan olacaktır buda kendini kontrol etmesini zorlaştırır bu sizin için gerdek olacak aslında nişanlının prezervatif istememesi dogal bu öncelikle zevk için yapılıyor oda zevk almak istiyor bence bir tane ella alsın rahat olun ilkiniz icinde güzel olsun sonra prezervatifle yada başka bir yöntemle devam edersiniz
Evet ilk olcaktı ama Korkularimi yenemiyorum cevabiniz icin tesekkur ederim birgun yapabilirsem bunu kullanirim

Doğum kontrol halkasını bi arastir haplar kadar yan etkisi yok geri cekilmeyi yumurtlama takvimiyle desteklemen gerekiyor riskli gunlerde en azindan kondom kullan

Hayır neden olsun asıl partnerinin bunu söylemesi bu bilinçte olması lazim sonuçta tehlikeli hamilelik için

Her ihtimalle karşı ella kullan ama eğer ilkse nişanlinın bosalana kadar yapmasına izin verme yoksa canin çok yanar ve kanama olursun

Hazır konu açılmışken bana da yardımcı olur musunuz doğum yapalı iki ay oldu nasıl korunmaliyim sprial taktirmaya korkuyorum açıkçası canım yanar mı esimede geri çekilme konusunda pek güvenmiyorum 3 aylık iğne varmış koruyormu? Ve bir zararı var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bence en sağlıklısı prezervatif hem güvenli hem vücuduna kimyasal almamış oluyosun biz yıllardır böyle korunuyoruz hiç problem yaşamadık,hemde çeşitlerin olması da güzel zevki arttıran his olarak keyif veren kabartmalı seçenekler var okeyde falan benim favorim

İnanmayacaksınız belki ama eşimle 6 senedir geri çekilme yöntemi ile korunuyoruz zaten hemen boşalamıyor, prezervatif asla kullanmak istemiyor hiç bir zevk vermediğini söyledi ilk denedi
Bu bi korunma yöntemi değil çok tehlikeli. Zevk vermeme konusunda da doğru prezervatifi kullanınca emin ol alınan zevk bile artıyo 😊

Back
X