• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Korunma yöntemi

Kuzii25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
2
0
1
31
merhaba kızlar,

45 gün sonra düğünüm var nişanlım ile tüm korunma yöntemlerini tartıştık konuştuk en son kararı prezeevatif ile korunmakta koyduk. Ama hangi marka kullanacağımız büyük bir sorun oldu. Dünyada en ince olarak üretilen 0.01 mm de var 3 tanesi (50₺) gibi bir rakam. Ama bu ürün Japonya'dan getirteceğiz. Aliexpress üzerinden. Daha uyguna olanını bulduk 0.03 mm Elasun Markalı 20 tane (20₺) gibi bir rakama tekabül ediyor. Veya türkiye'de bulunan durex veya OK markalarını mı tercih etmeliyiz bilemedik. TR bulunan prez.. en incesi 0.04 ile OK zero diğerleri hep 0.05 mm bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar tecrübe sahibi olanlar destek verip yorum yazsın lütfen kafam çok karışık. Teşekkürler

merhaba kızlar,

45 gün sonra düğünüm var nişanlım ile tüm korunma yöntemlerini tartıştık konuştuk en son kararı prezeevatif ile korunmakta koyduk. Ama hangi marka kullanacağımız büyük bir sorun oldu. Dünyada en ince olarak üretilen 0.01 mm de var 3 tanesi (50₺) gibi bir rakam. Ama bu ürün Japonya'dan getirteceğiz. Aliexpress üzerinden. Daha uyguna olanını bulduk 0.03 mm Elasun Markalı 20 tane (20₺) gibi bir rakama tekabül ediyor. Veya türkiye'de bulunan durex veya OK markalarını mı tercih etmeliyiz bilemedik. TR bulunan prez.. en incesi 0.04 ile OK zero diğerleri hep 0.05 mm bu konu hakkında bilgi sahibi olanlar tecrübe sahibi olanlar destek verip yorum yazsın lütfen kafam çok karışık. Teşekkürler

Yabancı dediklerini duymadım ama özellikle ilk yazdığın çok pahalı,diğeri OK den ucuz,ama böyle birşey için aliexpresse nedense güvenesim gelmedi.

OK bence mantıklı.Bunlar Benm düşüncem tabi.

merhaba kızlar,

neden netten getirtiyosunki canim ben uc yillik evliyim simdi 11 aylik bebegim var ilk evledigim ay durex aldik bi iki kutu sonra ok. Aldik onu kullandik bebek istedik bi ay jullanmadik hamile kaldim dogumdan sonrada ok kullanmaya devam ediyorum cok secenegi var ok ritim ve sımsıkı kullanırız genelde bence netten almayın

:) bu kadar abartmayın bilindik markalar var hiç de sıkıntı çıkmadı. 2 yıldır kullanıyoruz. Son bir aydır da sağlık ocağından temin ediyorum ücretsiz olarak.

Back